Меню Затваряне

Разчистване на дворно място от боклуци и храсти

Почистване на дворове

Ако цяла пролет и цяло лято не сте се сетили за двора си, сега, през есента, е времето да направите разчистване на дворно място от боклуци и храсти!

Есента е идеалното време за разчистване на дворно място от боклуци и храсти. Идва време за правене на туршии и зимнини, а дворът ви е претъпкан с излишни неща, избуяли храсти, изсъхнали клони, сухи листа и избуяла суха трева, бурени…Няма място и възможност да поставите казана и да приготвите зимнината. Няма място да сложите чадър, масичка и столчета и да се насладите на последните слънчеви лъчи…Почистването на двора от боклуци се прави два пъти в годината, в повечето случаи: напролет и есен. През пролетта разчистваме следите, които е оставила зимата и подготвяме мястото пред къщата или пред блока за новата растителност, а на есен се готвим за зазимяване…

Всяка пролет се ражда ново желание у всеки за нещо ново и красиво. Имаме страхотни идеи за малкия зелен оазис пред дома ни. Но лятото започва изведнъж, тръгваме по почивки, на море или планина, и забравяме, че сме щели да превръщаме запустелия двор в кътче от Рая! Така и не ни остава време да се обадим на фирма за почистване на обрасли и запустели дворове. Когато паднат листата и есента почука на вратата се сещаме, че все пак няма да е лошо да пооправим двора…

Почистване на дворни места в София, почистване на дворове в Пловдив, чистене на дворове в Ботевград…на точното място сте!

Нищо не е загубено! Краят на лятото или началото на есенния сезон също са подходящи, за да направим почистване на дворното място. ЧИСТАЧИ БЪЛГАРИЯ разчиства запустели и обрасли дворове. Ние сме фирма за рязане на сухи клони, почистване на храсти, косене на трева и други дейности свързани с облагородяване на дворното място. Ако имате нужда от подрязване на дърветата във вашата градина или двор ни потърсете.

 • добра цена за рязане на храсти и израстъци;
 • добра цена за почистване на двор от бурени;
 • добра цена за рязане на дървета;
 • добра цена за товарене и извозване на храсти и израстъци;
 • добра цена за изкореняване на дървета и храсти;
 • добри цени за почистване на дворове от издънки;
 • добра цена за товарене и извозване на дървения и битови отпадъци;
 • добри цени за събаряне на дървени или други леки бараки с извозване до специализирано депо;
 • добри цени за кастрене на дървета и косене на трева.

ЧИСТАЧИ.КОМ работи в цялата страна, като прави почистване на дворно място!

ЧИСТАЧИ.КОМ прави качествено почистване на дворове в София, ние правим почистване на дворове на ниски цени в Пловдив. Нашите екипи за евтино почистване на дворове в Благоевград, Пазарджик, Ловеч, Велико Търново са на ваше разположение. Фирма за рязане на храсти, изкореняване на дънери, ръчно заравняване на терени. Работим да справедливи цени, заплащате толкова, колкото е изработено.

За какви услуги свързани с разчистване на дворно място и парцел може да се обърнете към екипа на ЧИСТАЧИ.КОМ?

За всякакви, свързани с разчистване на дворното място от нежелани вещи, боклуци и всякакъв тип отпадъци. Ако поддържате приветлив вашия двор и градина, може да направите с тях чудеса. Всъщност дворът е прекрасно място, в което може да прекарвате спокойно голяма част от свободното си време. Дворът или дворното място не са места, които се разчистват лесно. На пръв поглед може да ви се стори лесно разчистване на дворното място от боклуци, храсти и всякакви отпадъци. Когато обаче тръгнете да правите основна оборка на двора се оказва, че има доста препятствия, с които ще се сблъскате. Пълно е с непредвидени неща, за които не сте помислили, като например:

 • кой ще достави чувалите за събиране на отпадъците;
 • кой ще се заеме с косене на трева и кастрене на клони;
 • къде ще се изхвърлят отпадъците след почистване;
 • може ли наред с отпадъците от косене и кастрене да се изхвърлят и старите мебели…

Ето и отговорите на всички тези въпроси: за всичко ще се погрижи бригадата на ЧИСТАЧИ. Ние от ЧИСТАЧИ.КОМ ще доставим чувалите и цялата необходима техника за разчистване на двора. Нашата бригада ще се заеме с косене на тревата, ние ще подкастрим клоните. Ние ще изхвърлим отпадъците след почистване на специализирано сметище. Хамалите на ЧИСТАЧИ.КОМ ще се погрижат за изнасяне и извозване на старите мебели и вещи, които са пръснати по двора или в къщата.

Колко струва разчистване на дворно място от клони и отпадъци?

Колко струва почистване на двор? Това е въпросът, който вълнува всички, и клиентите, и изпълнителите. Цената не може да бъде определена еднозначно, няма универсална цена. Всеки двор е различен, всяка градина е различна, всеки терен е различен. Нашите бригади разполагат с пълен набор от механизация за разчистване на терени от всякаква растителност. Цената се определя и от степента за замърсеност и залесяване. Извършваме и почистване на дворове които са отрупани с разнородни боклуци. Ако става въпрос за извозване на отпадъци, в цените включваме чували, пълнене, товарене, извозване и разтоварване, както и таксата на депото. Клиентите нямат грижа за нищо…само за заплащането на услугата :).

След почистване на дворното място ние ще извозим растителния отпадък до сметище.

Как да намеря добра фирма за почистване на запустял двор?

Потърсете в интернет фирма за почистване на дворно място, като обясните какво имате за почистване от двора ще получите и цена! Няма еднозначна цена. Тарифите са най-различни. Всичко зависи от вида на отпадъка, местоположението на обекта и т.н. Имате купчина ненужни парчета от мебели, стара дограма, радиатори, клони и храсти струпани в двора? Имате нужда от услугите на фирма за почистване на дворни места? Телефонът е един – ЧИСТАЧИ 08888881000. Работим за нашите клиенти 7/7, просто се обадете!

Call Now Button