Меню Затваряне

Почистване след синдром на Плюшкин

Бригада чистачи за почистване след синдром на Плюшкин

Почистване след синдром на Плюшкин в дворове, къщи, апартаменти, имоти, промишлени помещения. Разчистване на силно замърсени площи и терени.

Не всяко почистване след смърт е леко. Не всяко наследяване на имот е безпроблемно. Не винаги наследниците се озовават в имоти, в които няма почти нищо за изнасяне и за почистване.

Какво е синдром на Плюшкин?

Сигурно тези от вас, които са чели произведението „Мъртви души“ на Гогол, ще си спомнят за Илия, който

И така, синдром на Илия (или Плюшкин) – това е сериозно разстройство на психиката, което води до презапасяване, в повечето случаи компулсивно, с различни предмети и битовите отпадъци. Заболяването се нарича още и силогомания или „презапасяване“.

Доверете се на чистачите от нашия екип за всякакво почистване след синдром на Плюшкин и хординг, за да сте спокойни, че нищо няма да пострада или да изчезне, че стените ще останат непокътнати след почистването. Ние ви гарантираме, че вашите ценни вещи и документи ще ви бъдат предадени надлежно. При нужда от почистване след синдром на Плюшкин на къщи, апартаменти или други имоти, свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

  1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
  2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
  3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
  4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
  5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
  6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
  7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
  8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button