Меню Затваряне

Почистване на терени

Почистване на терени от мръсотия и боклуци.

Почистване на терени и извозване на боклука до депо с подходящ собствен транспорт. Бригада за почистване на терени от боклуци с екипи от чистачи. Почистване на запустели и не стопанисвани терени от всякакви мръсотии и боклуци, професионално почистване на терени с хамали и чистачи в района – това е една от услугите, които предлагат екипите на chistachi.com.  В днешно време не е лошо човек да има собствен терен. Той може да послужи за много неща във всеки един момент – било за инвестиция, било за собствени нужди. Всеки, който има терен трябва да се грижи за него така, както се грижи за своя двор, за къщата си или апартамента. Всеки терен има нужда от поддръжка, за да служи дълго и добре. Тя трябва да е постоянна, в противен случай теренът запустява и става почти или напълно неизползваем. Тогава той не служи за нищо полезно.

Ние предлагаме професионални и надеждни услуги, свързани с почистването на терени от боклуци, с премахване на дървета, храсти, трева и поддръжка на терени в района. Можете да разчитате изцяло на екипите на ЧИСТАЧИ, ако имате нужда от разчистване на запустели терени и терени, подрязване, косене, оформяне на растителност и цялостна грижа за терена или градината.

Вашият терен има нужда от грижи и почистване през цялата година

През всеки сезон грижата за терена е различна и специфична, зависи от сезона. През зимата е необходимо да се полагат грижи за дърветата и храсти ти, които се намират в него, ако има такива, за да не пострадат от снега или студа и да се запазят в добро здраве. През пролетта трябва да се почистят изсъхналите листа и клони, както и да се подрежат плетовете и дръвчетата. Също така трябва да се прекопае почвата около тях. Тогава се прави и резитбата на розите и другите храсти, както и на живия плет. През лятото трябва да косим редовно тревата и да поливаме дръвчетата и храстите, за да не изсъхнат, особено, ако жегите са големи. Доста е и работата през есента по терена, за да се подготви за зимата. Тогава повечето хора се сещат да разчистят терените си, за да не бъдат затрупани различни боклуци под снега и да изгният под снежната покривка.

Цени за почистване на терени с фирма за почистване на терени и дворове

Един от най-често задаваните въпроси от нашите клиенти към екипа по почистване на терени е каква е цената за почистване на такъв терен. Може да ви предложим атрактивна и добра цена за почистване на терени в района. Окончателната цена по разчистването на терена зависи от няколко неща, а именно:

 • Големина на терена, който ще се почиства;
 • Денивелацията на терена;
 • Видове и обем на отпадъците;
 • Видове и обем на растителността;
 • Степен на залесяване на мястото, което ще се почиства;
 • Степен на замърсеност на терена – ако става въпрос за почистване на клошарски терен нещата са съвсем различни и цената също;

Обадете се за оферта. Ние с радост ще се погрижим да ви дадем подходяща и добра цена за почистването точно на вашия терен. Свържете се с някой от екипа, за да уточним подробностите.

Услуги по почистване на терени

 • Събиране на едрогабаритни отпадъци от терен;
 • Почистване на терени от бурени и всякаква растителност;
 • Събиране на растителни отпадъци от запустели терени;
 • Подрязване и рязане на жив плет;
 • Косене на трева, бурени и коприва в запустели терени;
 • Рязане на дървета в запустели терени;
 • Кастрене на дървета;
 • Рязане на храсти и къпинаци в нестопанисвани терени;
 • Изкореняване на дънери от лошо стопанисван терен;
 • Рязане на клони;
 • Премахване на опасни дървета, близко стоящи до къщи и постройки;
 • Изнасяне и извозване на растителен и битов отпадък от терен и други;
 • Разчистване на много запустял терен от растителност, битови и строителни отпадъци;
 • Почистване на терени, изхвърляне и извозване на керемиди след ремонт на покриви или временни постройки;
 • Събиране и изнасяне на довлечени от вятъра боклуци;
 • Събиране на разпръснати по терена дребни отпадъци;
 • Почистване на терен от боклуци след строеж;
 • Събаряне и демонтаж на бараки и постройки;
 • Почистване и извозване на тор от животни;

Дори да има нещо, което не намирате в горния списък се свържете с нас, ние ще може да ви съдействаме.

Цена за почистване на запустял терен

Както споменахме по-горе, цена за почистване на запустял терен се дава трудно и е различна във всеки един случай. По-високата цена се определя от спецификата на тази дейност. Почистването на лошо стопанисван или клошарски терен или имот, както и почистването на клошарски двор изискват съвсем различен ресурс и подход. Екипите, които ще се заемат с тази задача трябва да бъдат специално оборудвани, заради мръсотията и вонята, която се очаква да намерят на място. И това не е всичко. Освен неприятната миризма, боклукът, който се генерира в запустелия и клошарски имот е в огромни количества. Не на последно място е и вида на отпадъците от такова място. В тези терени не става въпрос само за разчистване на паднали дънери, клони и листа. На такива места се натъкваме на брутални гледки и много органични отпадъци – умрели животни, фекалии, развалена храна и т.н.

Когато се налага почистване на клошарски терен и къща ресурсите от хора и техника, които са необходими са също големи – трябват много хора, много превозни средства, много техника. Лекомислено е да се вярва, че разчистването на клошарски имот е лека работа, както и, че ще може да се справите сами.

Боклуците от клошарските терени и имоти се сортират още на място, за да може да се разпределят в съответното превозно средство, което ще ги извози до съответното депо – метални отпадъци отделно, строителни отпадъци отделно, хартия и пластмаса отделно, битови отпадъци отделно.

Чистачи.ком се грижи за околната среда при почистване на терени

След почистването на терена отпадъците се карат до специализирано сметище. Както казахме, те се събират разделно – метал, дърво, хартия, пластмаса, строителни… Не се изхвърлят по нерегламентирани сметища и дерета, както за съжаление правят някои колеги. Трябва да знаете, че глобите са солени. Според нас това е правилно и това е начина да превъзпитаме тези, които не ги е грижа за природата и околната среда, в която живеят.

На нас ни пука къде ще бъде изхвърлен боклука. Не са малко клиентите, които ни молят да изхвърлим боклука на нерегламентирано сметище, само и само услугата да излезе по-евтина. Хора, знайте, че ние никога няма да изхвърлим отпадъците след почистването на вашия терен където ни падне. Това не подлежи на коментар. Боклукът отива на сметище! В това наше становище сме категорични.

Доверете се на чистачите от нашия екип, за да сте спокойни, че нищо във вашия терен или имот няма да пострада или да изчезне, че всичко ще остане непокътнато след почистването; не се притеснявайте, че вашите ценни вещи ще ви бъдат отнети неправомерно. При нужда от почистване на терени и дворни места се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

 1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
 2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
 3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
 4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
 5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
 6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
 7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
 8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button