Меню Затваряне

Почистване на складове

Почистване на складове – частни, ведомствени; селскостопански и промишлени.

Ние предлагаме бригади от чистачи и хамали за професионално почистване на складове от боклуци и ненужни вещи. Освен частни домове и имоти, като къщи и апартаменти, офиси и други сгради, нашата фирма извършва и почистване на фабрики, заводи, складове, предприятия и други. Екипите на ЧИСТАЧИ.КОМ почистват складове от боклуци в цялата страна. Независимо дали искате да преустроите склада, да го дадете под наем или да го продадете задължително трябва да се извърши почистване на старото оборудване и да се изхвърлят ненужните вещи, с които е бил пълен. Дали складът ви е микро, мини или макро, за нас няма значение щом той има нужда от почистване и извозване на отпадъците до депо.

Складовете генерират множество отпадъци: хартия, дървении, стиропор, пластмаса, метал, органични боклуци, опасни материали. Тези отпадъци трябва да се изхвърлят редовно и на определените за това места. Освен това те трябва да се рециклират, затова се отвеждат до специализирано депо. Ние може да се заемем с всичко това. За целта се свържете на подходяща фирма за почистване на складове от боклуци. Разчистването на складови помещения може да се бъде сложна задача, която изисква индивидуален подход.

Какво представлява склада?

По своята същност, складовете са места, където се натрупват необходимите материални запаси. Складовите обекти се различават по номенклатурата на съхраняваните в тях товари, по операциите извършвани в тях, по своя състав и строително-техническо решение.

Според своя вид и предназначението може да се направи следната класификация на складовете:

 1. Складове за хранителни стоки;
 2. Складове за нехранителни стоки;
 3. Складове за строителни и горивни материали.
 4. Складове за мебели и други стоки за комплексно обзавеждане на дома;
 5. Плодо – и зеленчукохранилища;
 6. Складове за зърнени храни и фуражи;
 7. Складови бази за леки автомобили;
 8. Сгради – хладилници;
 9. Складове за нефт и нефтопродукти;
 10. Складове за сухи минерални торове и химически средства за защита на растенията;
 11. Складове за лекарства и медикаменти;
 12. Складове за взривни вещества;
 13. Складови сгради и спомагателни стопанства към промишлените предприятия.

Това, което ги обединява е, че всички те имат нужда от редовно почистване и дезинфекция, за да бъдат безопасни и за бизнеса и за потребителите на стоките, които се намират в тях.

Етапи при почистване на складове от боклуци

Има дейности, които не са свързани пряко с бизнеса, но имат голямо значение, за да може да си вършите работата както трябва. Има много предприятия и бизнеси, за които се изисква склад за съхранение. В него може да държите: апаратура, различен инвентар, стока и други. Този склад трябва да се поддържа в образцово и изрядно състояние и в него да царят ред и чистота. Така пестите време, енергия и пари. В складовете трябва да се спазват всички законови изисквания за безопасност. Така се намаляват рисковете от злополуки, които могат да причинят щети и на стоките, и на имуществото, и на персонала.

Има най-различни предизвикателства при почистването на складовете от боклуци и ненужно оборудване или вещи. В зависимост от големината и степента на замърсеност идва и сложността при тази дейност. Затова е добре да наемете професионалисти като ЧИСТАЧИ.КОМ за почистване на складове от различен тип.

Откъде се започва и какво се прави?

 • оглед на помещенията и преценка какви машини и човешка сила са необходими за извършване на почистването;
 • изготвяне на план: определяне на стоките, вещите, оборудването и боклуците, които ще се изхвърлят и извозват до сметище;
 • сортиране и събиране на боклуците в складовото помещение в чували или бегове;
 • изнасяне на ненужните мебели, оборудване и вехтории от склада;
 • помитане на помещенията след изнасяне на боклука от тях;
 • товарене на боклуците от склада в подходящо превозно средство и извозване до депо;
 • разтоварване на всички боклуци на сметището; внимание, различните видове отпадъци се извозват до различни сметища.

Почистване на склад след ремонт

Бригадите на chistachi.com са на разположение и за почистване на складови помещения след преустройства и ремонтни дейности. Ако става въпрос за почистване на склад след ремонт, то тогава естеството на отпадъците е различно. В този случай имаме строителен, а не битов отпадък, който се третира различно. Такива са бетон, тухли, замазка, мазилка, фаянсови плочки и теракота, мозайка, балатум, дървена дограма, ПВЦ дограма, алуминиева дограма и други.

Повечето от отпадъците след ремонт се пълнят в чували, те са дребни, но тежат. По стандарт чувалите се пълнят на една трета, или наполовина. Едрогабаритните, ако има такива, се товарят внимателно на превозното средство, като преди това се начупват, ако се налага. Ние предоставяме чувалите, в които се пълнят строителните отпадъци. Нашите работници извършват и самото пълнене. Ако ако строителните отпадъци са вече в чували, работливите ни момчета ще ги натоварят на превозното средство и ще ги откарат до специализираното депо.

Цена за почистване на складове

Изнасяне на скари и палета, изнасяне на кашони и хартиени отпадъци, изнасяне на пластмасови отпадъци…това е част от дейността по почистване на складове с хамали и чистачи. Предоставяме чувалите, в които събираме дребните отпадъци. Разполагаме със собствен транспорт, с който извозваме боклуците от вашия склад до лицензирано сметище. Според обема на отпадъците и достъпността на обекта, ние предоставяме и съответния превоз – контейнери, бусове, камиони, самосвали.

Каква е цената за почистването на склад?

Цената се определя от много показатели. На първо място е от значение дали ще се почиства целия склад или отделни работни зони: товарни рампи, складови помещения, помещения за оборудване, офисна част. Зависи и дали складовото помещение ще се освобождава изцяло или ще се прави инвентаризация и ще се изхвърлят само ненужни вещи и оборудване. В някои случаи предлагаме и абонаментно почистване: седмично, месечно, тримесечно, годишно.

Ако искате да направите склада си по-приятно място за работа или да го представите като апетитен обект за продажба се обърнете към нашата фирма за почистване на складове. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от професионално почистване и извозване на отпадъци от вашия склад.

Защо да се възползваме от услугата „професионално почистване на складове“

С нарастването на онлайн пазаруването, все повече фирми се ориентират и наемат все по-големи складове. Това означава, че поддържането и почистването на склада става още по-трудно. Мръсният склад може да стане обител на множество вредители, както и на вредни организми като мухъл и плесен. Всичко това е опасно за здравето, както на тези, които работят в него, така и за клиентите. Обикновено поддържането на склада чист е приоритет на повечето бизнеси. Това важи в пълна сила за тези, които се занимават с нетрайни стоки, защото те лесно може да бъдат повредени от вредители или да бъдат „нападнати“ от мухъл. Знаете колко лесно може да се появи и колко труд и усилия трябват, за да се преборим с него.

Друго важно нещо е дезинфекцията на складовете. Така подсигурявате вашето здраве и това на вашите служители, партньори и клиенти. За дейностите по дезинфекция също може да се доверите на нашите екипи.

Редовно почиствайте складовете – всяка седмица, всеки месец, всяка година!

Различните типове складове генерират различни боклуци: кашони, найлон, пластмасови отпадъци, текстилни отпадъци, метални отпадъци, дървени отпадъци. Всичко зависи от дейността на фирмата, която стопанисва склада. Разбира се, почистването на складовете от боклуци е различно от ежедневното почистване на прах с прахосмукачка, премитане и миене на пода. Когато решим да подредим склада се оказва, че има куп ненужни вещи, оборудване, опаковки и стоки които се налага да бъдат транспортирани до специализирано депо. Оказва се, че при едно такова преподреждане, има места, на които са се наслоили сантиметри прах. Много пъти намираме рекламни материали, стока с изтекъл срок на годност, неработеща офис техника или машини. Това са едрогабаритни отпадъци, с които хамалите от Чистачи.ком ще се справят бързо. Преди да поемат своя път към сметището, всички вещи и боклуци трябва да се сортира.

Съвети при почистване на складове

Когато се почистват големи складове от боклуци е важно да се запомните, че не винаги това става за един ден. Отпадъците, които са трупани с месеци, а вероятно и години, са много. Няма как всичко да се натовари и да се извози до депо веднага. Най-напред се прави сортиране. На една страна се отделят отпадъците, които се карат за рециклиране. От своя страна те също трябва да са сортирани на метални, дървени, пластмасови, хартии. На друга страна се отделят строителните отпадъци, ако има такива. Те се карат на отделно депо. Самото товарене също се прави внимателно, защото целта е да се уплътни добре превозното средство, за да не се налага да се правят повече курсове от необходимото.

Доверете се на чистачите от нашия екип за всякакво почистване на складове , за да сте спокойни, че нищо няма да пострада или да изчезне, че стените ще останат непокътнати след почистването, че вашите ценни вещи ще ви бъдат отнети неправомерно. При нужда от почистване на складове се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

 1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
 2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
 3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
 4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
 5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
 6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
 7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
 8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button