Меню Затваряне

Почистване на силно замърсени жилища

Chistachi.com - чистене и извозване след синдром на Диоген и Меси

Почистване на силно замърсени жилища, разчистване на клошарски жилища и почистване след смърт – обадете се на ЧИСТАЧИ.КОМ

Не е често, но се случва да имаме нужда от бригада чистачи за почистване на силно замърсени жилища и клошарски имоти. Има вариант да се справите и сами, но е трудно. Какви са причините – обикновено става въпрос за много занемарени имоти, там положението е наистина ужасяващо. Въпросните къщи или апартаментите са много мръсни, пълни са с ненужни вещи и натурии. Често пъти от имота се носи и ужасна миризма. Налага се почистването на силно замърсеното жилище да стане много спешно.

Да се обадим или не на фирма за почистване на силно замърсени жилища?

Повечето хора предпочитат да се обадят на специализирана фирма за почистване на силно замърсени жилища. Така си спестяват редица главоболия и неприятности, както и време. Имайте предвид, че почистването на силно замърсено жилище става много бавно. Но това не е всичко. Освен загубата на ценно време вие ще загубите и много нерви, защото със сигурност ще изникнат непредвидени неща. Ами да, везните натежават в полза на фирмата за почистване на силно замърсени жилища. Всеки иска да извика на помощ чистачите.

Викнете на помощ чистачите за почистване на силно замърсеното жилище

Може да се шокирате от мръсотията, която цари в много мръсна къща, апартамент или имот. Понякога това, което виждаме вътре далеч надминава и най-смелите ни идеи. Уверяваме ви, че нямате представа какво може да намерите при процеса на почистване на силно замърсени жилища. Ще повдигнем леко завесата – трупове на животни, колонии от хлебарки, тонове хартия и картон, остатъци от хранителни отпадъци…Да продължаваме ли? Добре, ето още: развалено и вмирисано месо от фризера, който отдавна не работи; урина в бутилки; фекалии…Спираме, за да не ви прилошее. Е, това достатъчно ли е, за да ви убеди, че трябва да се обадите на чистачи за почистване на силно замърсено жилище? Тук вече отиваме в категорията „почистване на клошарско жилище“, но силно замърсеното не се различава особено. Зависи кой е живял в него.

Интересна закономерност е, че обикновено когато хората живеят сред много боклуци те променят и своята психика…така, малко по малко, се превръщат в клошари, страдащи от синдрома на Диоген. Внимание, клошарът не винаги е бездомник. Много често това са образовани хора, които, поради промени в психиката, са се превърнали в събирачи на предмети и вещи.

Няма да може да познаете имота след основното почистване на силно замърсеното жилище

Наистина, често пъти хората се питат дали това е същия имот! Преобразяваме го до неузнаваемост след като изкараме тоновете мръсотия и боклуци от него. Вехти мебели, стари и замърсени килими, вещи, събирани с години…всичко това отива на боклука. Така освобождавате пространство, старата енергия си отива, за да дойде нова. Всяко ново начало е прекрасно, защото води след сее си куп положителни емоции.

Направете нови зони за храна, за почивка, за забавления след основното почистване на силно замърсеното жилище. Сигурни сме, че има помещения, които може да преобразите изцяло. Така ще разкриете пълния потенциал на вашия имот.

Какво включва почистването на силно замърсени жилища?

Добър въпрос! Включва всичко, което искате вие, нашите клиенти. Имаме поръчки за изнасяне на стари мебели, изхвърляне на електроуреди. Някои хора искат изпразване на апартамента или къщата от стари вещи и дрехи. Трети желаят почистване до голи стени. Вашите желания определят и нашите действия в почистването на силно замърсените жилища. За екипите на chistachi.com няма невъзможни неща.

Една от услугите, които предлагаме е дезинфекция на помещения. Това се налага при силно замърсени и напълно занемарени имоти. Правим го за ваше спокойствие, но и за нашата сигурност. Много често съседите искат дезинфекция, особено, ако в имота е живял клошар. Тогава има реална опасност да тръгнат зарази, а и миризмата е непоносима.

Почистваме всичко: апартаменти, къщи, тавански помещения, мазета, гаражи. Всяко едно място в къщата може да е замърсено и да се нуждае от основно разчистване. Изхвърляме всичко: клошарски боклуци, стари мебели, дрехи, покъщнина, стари сервизи, съдове за готвене. Извозване всякакви боклуци и отпадъци до сметище.

Каква е цената за почистване на силно замърсено жилище?

Търсенето и предлагането определят цената? Да, така е по принцип, въпреки, че при услугите по почистване на занемарени имоти и много други неща имат значение. Тук зависи кой как чисти и дали е готов да почисти даден силно замърсен имот. Уверяваме ви, че това не е като да се направи изхвърляне на строителни отпадъци от адрес до депо. Степента на замърсяване, големината и местоположението на имота определят до голяма степен и цената за такова почистване. Това е логично, тук две мнения по въпроса няма.

Има и още една истина, трудно се намират хора за почистване на силно замърсени жилища. Не всеки може да издържи на миризмата, особено, ако има престоял или разложен труп на животно или вмирисан хладилник с месо. Имали сме много такива ситуации. Изреждат се няколко екипа, докато се намерят хора да свършат тази услуга. Обикновено цената за почистване на силно замърсено жилище се определя индивидуално. След като се договорим се пристъпва към действие.

Chistachi.com - почистване на силно замърсени жилища
Фирма от чистачи за почистване на силно замърсени жилища и клошарски имоти

Свържете се с ЧИСТАЧИ за почистване на силно замърсени жилища!

Потърсете в интернет фирма за почистване на силно замърсено жилище на добра цена. Като обясните какво имате за почистване в имота ще получите и цена! Няма еднозначна цена. Тарифите са най-различни. Всичко зависи от вида на отпадъка, местоположението на обекта и т.н.

Чистачи.ком работи на територията на всеки голям град. Може да поръчате услуга за вашето населено място. Просто се свържете с наш екип, за да ви съдействаме и информация за почистване на замърсени жилища и да ви дадем цена. Цената за почистване на клошарско или много мръсно жилище е различна и зависи от много неща, както вече споменахме. Не се подвеждайте по ниските цени на конкуренцията. Много е вероятно те да не са реални.

Имате купчина ненужни парчета от мебели, стара дограма, радиатори, клони и храсти струпани в къщата или апартамента? Имате нужда от услугите на фирма за почистване на апартаменти и къщи от боклук? Ние сме утвърдени специалисти в бранша. На вярното място сте, ако се нуждаете от почистване на клошарски имот. Телефонът е един – ЧИСТАЧИ 0888881000. Работим за нашите клиенти 7/7, просто се обадете!

Call Now Button