Меню Затваряне

Почистване на плевни

Бригада чистачи за почистване на плевни, сламници и сеновали от боклуци и отпадъци

Почистване на плевни и сламници от чистачи в района е основна дейност от нашия портфейл. Плевнята и сламникът са нещо, което българите много са оценявали през вековете, въпреки, че напоследък тези постройки не са толкова популярни, освен, ако не гледате добитък. Всъщност те са били и са много ценни, за хората, които живеят и работят на село, както и за тези, които имат такова намерение. Напоследък популярност добиват къщите за гости, а да имате плевня си е направо атракция. Тя може да се превърне в място за отдих, място за игри или почивка. Има много идеи за преобразяването на сламника. В много случаи не става въпрос за паянтова дървена постройка, а за солидна сграда. Жалко е да се остави на произвола на съдбата.

Въпреки това, ако сте закупили или наследили къща в провинцията и имате нужда от изхвърляне на всичко ненужно от нея и прилежащите и пристройки, ние сме хората, на които трябва да се обадите. Ако сте купили дървена къща и имате нужда от основно изриване на всичко в нея – обадете се на бригадата чистачи. В много случаи се налага бързо да почистите даден имот, било то плевня, сламник или друго. В такъв случай няма много алтернативи, особено, ако се намира в гората или на морския бряг. Ние имаме дългогодишен опит в почистването и извозването на отпадъци. Работим професионално, изхвърляме боклуците разделно, на специализирани депа за отпадъци.

Разчиствайте редовно плевните си, за да не се затрупат с боклуци

Нашата бригада извършва очистване на плевни и сламници в района на вашия град и цялата страна. Доверете се на екипите на чистачи.ком. Къщата и прилежащите и постройки, особено плевните, са наш дом, убежище, крепост, но и нашия склад. Защо склад? Защото често пъти там складираме ненужни вещи поради липса на пространство. Лесно може да превърнете вече ненужната плевня в място, където безразборно да трупате отпадъци и вехтории. Идва моментът, в който мястото става непристъпно и напълно излишно. Да не говорим, че в него може да развъдите влечуги и гризачи, ако е на полето.

Важно е да поддържаме имота си чист, независимо дали става въпрос за основно жилище, за ваканционна или селска къща или за плевня. Това ни кара да се чувстваме добре и да живеем в хармония със себе си и природата. Почистването на плевнята и сламника в една селска къща е от основна важност за всеки един човек. Важно е във всяка от тези пристройки всичко да ни е под ръка и да можем да го намерим лесно. Плевнята е пространство, в което всичко трябва да се подреди оптимално, за да има достатъчно място за нещата, които сме планирали да държим там. Важно е от време навреме да се прави основно почистване на сламника и плевнята, а не само на къщата, в която живеем. Трябва да се изхвърлят ненужните вещи, а необходимите, които ползваме непрекъснато или от време навреме – да се преподредят. За почистване на имоти, плевни и сламници се обърнете към специалист по почистване, или просто запретнете ръкави и свършете работата сами.

Почистване на плевня от старо сено и боклуци

По предназначение плевните се ползват за съхранение на сено, слама, храна на животните, както и за селскостопански инвентар. Сега се случва рядко да съхраняваме такива неща в плевнята. Почистването на плевня или сламник от старо сено, слама и боклуци също е услуга, която извършваме за нашите клиенти. Когато в имотите няма таван или мази, всичко ненужно отива в плевнята. Тази зона се превръща в барикадирана и недостъпна, а може да ви служи толкова добре! На практика може да се използва много по-целесъобразно: място за отдих; място за готвене, типично по български, а защо пък не; място за партита и събиране с роднини и приятели. Независимо от това, дали ще превърнете плевнята в място за отдих, дали ще възвърнете предишния и блясък, или просто ще я съборите, най-напред тя трябва да бъде почистена.

Каква е цената за почистване на плевни и сламници?

Цената за почистване на плевни и смамници не е еднозначна и не може да бъде дадена тук. Защо, ще попитат някои от вас? Защото нещата, които трябва да се почистват са много разнородни. Някои клиенти искат да им бъдат премахнати битовите отпадъци, други искат да им бъдат почистени строителните отпадъци. Трети искат да бъде почистена плевнята от сено и дървени отпадъци и така нататък. Сами разбирате, че отпадъкът е доста разнороден и се кара на различни места. Повечето сметища в страната не приемат автомобилни гуми и стъкла. Това означава, че отпадъкът трябва да се сортира много внимателно и старателно.

Обикновено плевните и сламниците са отдалечени от града или населеното място. Това прави тяхното почистване по-трудно, защото не всеки се наема да излезе извън населеното място, в което е фирмата. Често пъти тези имоти са откъснати, то и това е целта…намират се на труднодостъпни места. Пътят до там е тесен, черен или с голяма денивелация. Има редица особености, които определят стойността на услугата. И така, цената е според вида на отпадъка, количеството му, местонахождението му. Диапазонът е прекалено голям, така че не си позволяваме да дадем цени, дори и ориентировъчни, защото това би заблудило клиентите. Ще получите най-добра цена за вашия отпадък след разговор с нас. Операторите ни ще ви насочат за всяка стъпка, която трябва да предприемете, за да заявите услугата.

Услуги по почистване на плевни и сламници

Нашите услуги по почистване на плевни и сламници и селски имоти са разнообразни. От съвсем грубо почистване на селски къщи и плевни след основен ремонт, до фино почистване на селски къщи и плевни от прах и ежедневно замърсяване. Екипите на Чистачи.ком ще ви помогнат във всяка една ситуация. Нашите момчета са оборудвани професионално, работят с адекватна техника и няма нещо, което да им се опре в почистването. Портфолиото ни е голямо, при нас може да поръчате всякакво почистване. Работим бързо, акуратно, качествено. Приемаме и експресни поръчки по почистване.

Чистачи.ком се грижи за околната среда при почистване на плевни и сламници  

След почистването на вашата плевня или сламник отпадъците се карат до специализирано сметище. Те се събират разделно – метал, дърво, хартия, пластмаса, строителни… Не се изхвърлят по нерегламентирани сметища и дерета, както за съжаление правят някои колеги. Трябва да знаете, че глобите са солени. Според нас това е правилно и това е начина да превъзпитаме тези, които не ги е грижа за природата и околната среда, в която живеят.

На нас ни пука къде ще бъде изхвърлен боклука след почистване на плевнята или сламника. Не са малко клиентите, които ни молят да изхвърлим боклука на нерегламентирано сметище, само и само услугата да излезе по-евтина. Хора, знайте, че ние никога няма да изхвърлим отпадъците след почистването на вашата плевня където ни падне. Това не подлежи на коментар. Боклукът отива на сметище! В това наше становище сме категорични. Не е въпрос само на глоби, а и на съвест.

Доверете се на чистачите от нашия екип, за да сте спокойни, че нищо във вашия сламник или плевня няма да пострада или да изчезне, че стените ще останат непокътнати след почистването, че вашите ценни вещи ще ви бъдат отнети неправомерно. При нужда от почистване на плевни и сламници се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

  1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
  2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
  3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
  4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
  5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
  6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
  7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
  8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button