Меню Затваряне

Почистване на парцели

Бригада чистачи за почистване на парцели от боклуци в района

Почистване на парцели и запустели терени от боклуци. Изнасяне и извозване на отпадъци от парцели. Почистване на парцели от всякакви мръсотии и боклуци, професионално почистване на парцели с хамали и чистачи в района – това е една от услугите, които предлагат екипите на chistachi.com.  В днешно време не е лошо човек да има парцел. Той може да послужи за много неща във всеки един момент. Всеки, който има парцел трябва да се грижи за него така, както се грижи за своя двор, за къщата си или апартамента. Всеки парцел има нужда от поддръжка, за да служи дълго и добре. Тя трябва да е постоянна, в противен случай парцелът запустява и става почти или напълно неизползваем. Тогава той не служи за нищо полезно.

Ние предлагаме професионални и надеждни услуги, свързани с почистването на парцели от боклуци, с премахване на дървета, храсти, трева и поддръжка на парцели в района. Можете да разчитате изцяло на екипите на ЧИСТАЧИ, ако имате нужда от разчистване на запустели терени и парцели, подрязване, косене, оформяне на растителност и цялостна грижа за парцела или градината.

Вашият парцел има нужда от целогодишни грижи

През всеки сезон грижата за парцела или имота е различна и специфична. През зимата е необходимо да се полагат грижи за дърветата и храсти ти, които се намират в него, ако има такива, за да не пострадат от снега или студа и да се запазят в добро здраве. През пролетта трябва да се почистят изсъхналите листа и клони, както и да се подрежат плетовете и дръвчетата. Също така трябва да се прекопае почвата около тях. Тогава се прави и резитбата на розите и другите храсти, както и на живия плет. През лятото трябва да косим редовно тревата и да поливаме дръвчетата и храстите, за да не изсъхнат, особено, ако жегите са големи. Доста е и работата през есента по парцела, за да се подготви за зимата. Тогава повечето хора се сещат да разчистят парцелите си, за да не бъдат затрупани различни боклуци под снега и да изгният под снежната покривка.

Цени за почистване на парцели с фирма за почистване на терени и дворове

Един от най-често задаваните въпроси от нашите клиенти към екипа по почистване на терени е каква е цената за почистване на такъв парцел. Може да ви предложим атрактивна и добра цена за почистване на парцели в района. Окончателната цена по разчистването на парцела зависи от няколко неща, а именно:

 • Големина на парцела, който ще се почиства;
 • Денивелацията на терена;
 • Видове и обем на отпадъците;
 • Видове и обем на растителността;
 • Степен на залесяване на мястото, което ще се почиства;
 • Степен на замърсеност на парцела – ако става въпрос за почистване на клошарски парцел нещата са съвсем различни и цената също;

Обадете се за оферта. Ние с радост ще се погрижим да ви дадем подходяща и добра цена за почистването точно на вашия парцел. Свържете се с някой от екипа, за да уточним подробностите.

Услуги по почистване на парцели

 • Събиране на едрогабаритни отпадъци от парцел;
 • Почистване на парцели от всякаква растителност;
 • Събиране на растителни отпадъци от парцели;
 • Подрязване и рязане на жив плет;
 • Косене на трева, бурени и коприва;
 • Рязане на дървета;
 • Кастрене на дървета;
 • Рязане на храсти и къпинаци;
 • Изкореняване на дънери;
 • Рязане на клони;
 • Премахване на опасни дървета, близко стоящи до къщи и постройки;
 • Изнасяне и извозване на растителен и битов отпадък от парцел и други;
 • Разчистване на много запустял парцел от растителност, битови и строителни отпадъци;
 • Почистване на парцели, изхвърляне и извозване на керемиди след ремонт на покриви или временни постройки;
 • Събиране и изнасяне на довлечени от вятъра боклуци;
 • Събиране на разпръснати по парцела дребни отпадъци;
 • Почистване на парцел от боклуци след строеж;
 • Събаряне и демонтаж на бараки и постройки;
 • Почистване и извозване на тор от животни;

Дори да има нещо, което не намирате в горния списък се свържете с нас, ние ще може да ви съдействаме.

Цена за почистване на клошарски парцел

Както споменахме по-горе, цената за почистване на клошарски парцел е различна. По-високата цена се определя от спецификата на тази дейност. Почистването на клошарски парцел или терен, както и почистването на клошарски имот изискват съвсем различен ресурс и подход. Екипите, които ще се заемат с тази задача трябва да бъдат специално оборудвани, заради мръсотията и вонята, която се очаква да намерят там. И това не е всичко. Освен неприятната миризма, боклукът, който се генерира в клошарския имот е в огромни количества. Не на последно място е и вида на отпадъците от такова място. В тези парцели не става въпрос само за разчистване на паднали дънери, клони и листа. На такива места се натъкваме на брутални гледки и много органични отпадъци – умрели животни, фекалии, развалена храна и т.н.

Когато се налага почистване на клошарски парцел и къща ресурсите от хора и техника, които са необходими са също големи – трябват много хора, много превозни средства, много техника. Лекомислено е да се вярва, че разчистването на клошарски имот е лека работа, както и, че ще може да се справите сами.

Боклуците от клошарските парцели и имоти се сортират още на място, за да може да се разпределят в съответното превозно средство, което ще ги извози до съответното депо – метални отпадъци отделно, строителни отпадъци отделно, хартия и пластмаса отделно, битови отпадъци отделно.

Чистачи.ком се грижи за околната среда при почистване на парцели

След почистването на парцела отпадъците се карат до специализирано сметище. Както казахме, те се събират разделно – метал, дърво, хартия, пластмаса, строителни… Не се изхвърлят по нерегламентирани сметища и дерета, както за съжаление правят някои колеги. Трябва да знаете, че глобите са солени. Според нас това е правилно и това е начина да превъзпитаме тези, които не ги е грижа за природата и околната среда, в която живеят.

На нас ни пука къде ще бъде изхвърлен боклука. Не са малко клиентите, които ни молят да изхвърлим боклука на нерегламентирано сметище, само и само услугата да излезе по-евтина. Хора, знайте, че ние никога няма да изхвърлим отпадъците след почистването на вашия парцел където ни падне. Това не подлежи на коментар. Боклукът отива на сметище! В това наше становище сме категорични.

Доверете се на чистачите от нашия екип, за да сте спокойни, че нищо във вашия парцел или имот няма да пострада или да изчезне, че всичко ще остане непокътнато след почистването; не се притеснявайте, че вашите ценни вещи ще ви бъдат отнети неправомерно. При нужда от почистване на парцели и дворни места се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

 1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
 2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
 3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
 4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
 5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
 6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
 7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
 8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button