Меню Затваряне

Почистване на офиси

Почистване на офиси и работни помещения в района

Фирма за почистване на офиси и работни помещения. Разчистване на учреждения, банки и корпоративни офиси от боклуци и ненужни вещи. Изнасяне и извозване на боклук до депо в района.

Много е важно да поддържаме чисто мястото, на което работим. Това ни кара да се чувстваме добре и да работим спокойно. Почистването на офиса или работното помещение е от основна важност за всеки един човек. Хората прекарват в работна среда по-голямата част от ежедневието си. Ако там е мръсно, неподредено и хаотично – работата върви трудно.

Мебелите и уредите в офисите и работните помещения се амортизират по-бързо от тези, в домашни условия. Затова почистването на офиси е нещо, което трябва да правим по-често. Ако не може да се справите сами извикайте фирма за почистване на офиси и работни помещения в района.

Услуги по почистване на офиси и работни помещения

Чистачи.ком предлага на вашето внимание широк набор от услуги по почистване на офиси, пълна гама от операции, които ще направят работното ви помещение завидно. Не става въпрос само за стандартното абонаментно почистване на офиси. Тук говорим за всякакъв друг вид почистване, включително и обиране на паяжини, почистване на тераси от курешки на гълъби и т.н. Нашият портфейл от услуги за бизнеса е наистина широк. Ако има нещо, което не сме описали, но което имате желание да разчистим за вас – насреща сме!

Разчистване на офиси и работни помещения от офис техника

Всяко нещо има своя живот, така, както хората не са вечни, не е вечна и офис техниката. Особено напоследък се забелязва тенденция, все по-често да се подменят принтери, компютри и други. Това налага наемането на специализирана фирма за почистване на офиси, която да изнесе и извози остарялото и ненужно офис оборудване до специализирано депо за отпадъци. За да опазим средата, в която живеем, както и природата, е необходимо да ние е грижа, а не да хвърляме пластмаси и метали където ни падне. Ние се ангажираме да извозим до депо за рециклиране вашата ненужна офис техника.

Почистване на офисите от остаряла офис мебелировка: бюра, столове, шкафове, заседателни маси

Какво вкъщи така и на работното място имаме нужда от промяна на обстановката. Причините, поради които се налага смяна на офис мебелите може да да многобройни. Мебелите може да са морално остарели, да не ни харесват вече. Възможно е и фирмата да е решила да промени своя облик, както често се случва в големите корпорации. Това е моментът, в който трябва да потърсите бригада чистачи и хамали за демонтаж, изнасяне и извозване на стари маси, бюра, столове…Важно е тези мебели да бъдат депонирани на правилното място, а не хвърлени в близките храсти.

Разчистване на офис оборудване от работни помещения и складове

Разчистването на офис оборудване от работни помещения и складове не е лека работа, особено, ако помещенията са големи. Отворените работни площи, препълнени с работни места са нещо, с което не е лесно да се справим при почистване на офис, или преместване. Мебелите са десетки, понякога стотици, а времето, което е необходимо за демонтаж и изнасяне не е никак малко. Необходим е сръчен екип от хамали и чистачи, които да се заемат с тази работа и да я свършат професионално и бързо. Всички знаем, че времето е пари, а при почистване на офиси и работни пространства е важно парите да не изтичат между ръцете ни, защото работата не трябва да спира.

Сейфове и метални каси, трезори

Сейфове и метални каси, трезори – част от офис оборудването, което изнасяме при почистване на офиси. Не са малко фирмите и корпорациите, които вече използват сейфове и метални каси за съхранение на документи и ценни предмети, а понякога и на пари. Когато се налага почистване или преместване на офис, неминуемо и това оборудване е част от инвентара, който трябва да се премести или изкара до депо за метални отпадъци. Това оборудване е доста тежко и изисква специални умения и похвати, за да бъде изхвърлено или преместено. Целта е, при манипулациите, да не се повреди останалото имущество или стените, стълбите, асансьорите в сградата. Затова са необходими специални колани и познания, за да бъде извършено почистването на офиси от метални каси както трябва.

Почистване на офиси от отоплителни уреди, радиатори и климатици

От извозване на ел. уреди се нуждаем често, независимо дали става въпрос за офис или частен имот. Случва се да сменим печката, стария хладилник, климатикът или чилъра. Понякога се налага смяната на повече от един уред едновременно. Сигурно ще е най-лесно да изхвърлите старата пералня на боклука, но това не е редно, защото глобите са много големи. В офисите и работните пространства отоплението е или с радиатори, или с климатици и конвектори. Много рядко се среща отопление на печки на дърва или калорифери, освен в някои стари промишлени предприятия. Екипите на чистачи.ком ще ви помогнат с почистване на офиса от остаряла отоплителна техника.

Събиране и изхвърляне на боклуци от офис

Когато изхвърляте отпадъци е забранено смесването на обемни отпадъци с битови, зелени, строителни, електронно и електрическо оборудване и отпадъци от опаковки. Ето защо за фирмите е задължително сключване на договор за извозване на отпадъците. Въпреки това има моменти, когато се налага да потърсите услугите на фирма за почистване на офиси от боклуци, които са генерирани по различни поводи и може да не са свързани пряко с дейността на фирмата.

Почистване на офис пространства и офиси след ремонт

Както казахме по-горе, фирмите са длъжни да имат договор за управление на отпадъците. Това обаче не касае почистването на стари мебели и уреди, както и почистване на офисите от строителни отпадъци след ремонтни дейности. Ако имате нужда от извозване на отпадъци след ремонт се обадете на нашите чистачи, за извършване на събиране, изнасяне и извозване на боклуците до специализирано депо.

При нужда от почистване на офиси и работни пространства се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

  1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
  2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
  3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
  4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
  5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
  6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
  7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
  8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button