Меню Затваряне

Почистване на отпадъци от мазета и гаражи

Изнасяне на вехтории от мазета

Имате ли нужда някой да направи качествено почистване на отпадъци от мазета и гаражи, а защо не и от вашия таван?

Кой може да се заеме с почистване на отпадъци от мазета и гаражи? Фирма за почистване и извозване на отпадъци, естествено! Пролетта и лятото са сезони, през които се заемаме с почистване на таван, почистване на мазе, почистване на гараж. Идва момент, когато си даваме сметка, че сме се затрупали с излишни вещи и мебели, които са станали толкова многобройни, че са затрупали входа на нашия гараж или мазе и са направили достъпа до него труден или направо невъзможен. В София има много фирми за почистване на тавани, гаражи и мазета. В помощ на всеки, който иска да се отърве от боклука ще дойде фирма за хамалски услуги, или фирма за почистване на мазета и тавани в София и ще извърши безплатно или евтино почистване на помещението ви.

Извозване на отпадъци от мазета

Обадете се на фирма за почистване на отпадъци от мазета и гаражи

Екипите на Chistachi.com ще съберат всички вещи в чували и ще ги натоварят и отнесат до сметището. Хамалите ще сортират и подредят отпадъка, те ще натоварят дървениите, металните отпадъци, мебели, дрехи, покъщнина. На практика клиентът няма грижа за нищо. Единственото нещо, което трябва да направите е да осигурите достъп до помещението.

Разделно събиране на боклука след почистване на мазета

Пътят на боклука не свършва на сметището…там е само неговото начало. След депониране отпадъците се сортират, разкомплектоват. Там където е възможно се рециклират. Това се прави, за да се пести ресурс, енергия, а и за да се намали въглеродния отпечатък.

След почистване на таваните, мазетата, дворовете, гаражите, отпадъците се събират разделно

Най-важното е, че преди откарването на боклука и старите мебели до специализираното депо, те ще бъдат сортирани. Необходимо е отпадъците да бъдат разделени, така че да може да бъдат рециклирани. Защо е важно разделното събиране на отпадъци? Първо, защото таксата за смет е изключително висока, ако отпадъците, които се предават са разнородни. Ако на едно са смесени битови и строителни отпадъци, почти никое депо не иска да ги вземе. Много по-добре е боклуците да се сортират още на място. Бетонът, плочките, тухлите и всякакви строителни отпадъци се отделят, текстилът и хартията също се отделят, металите, дървенията, пластмасите също.

Чистене на мази

Има ли специфика за почистване на мазета от боклуци?

Да, обикновено почистването на мазето от боклуци има своите особености. Най-малкото, защото е под земята, в повечето случаи. Дали става въпрос за мазе на къща или мазе от жилищна кооперация, обикновено достъпът е затруднен. И това е така не само защото пространството е малко, а защото имаме навика да слагаме доста неща по стълбите. Така пътя, който води към избата става тесен и трудно проходим. На кой ли не му се е случвало да си каже „това не ми трябва, ще го оставя в мазето“…И така, там го забравя за вечни времена, докато не дойде време зимника за бъде почистен от отпадъци.

Чистене на фекалии от мазета

Почистване на мазета от фекалии

Това е друг често срещан проблем, с който се сблъскват нашите колеги. Много често клиентите ни търсят, защото се е спукала тръба и мазето е наводнено с отпадни води и фекалии. Това е много неприятна ситуация, при която реакцията от екипите по почистване трябва да е светкавична. Не всяка фирма за почистване на мазета се наема да почиства такива мръсотии. Това естествено има своята цена, но пък работата бива свършена бързо и професионално.

Почистване на отпадъци от мазета след наводнение

Когато мазето е наводнено също има проблем с почистването и това е доста по-трудоемко от стандартното изхвърляне на отпадъци. Защо? Защото има голяма вероятност да няма ток, поради риск от пожар. Другият проблем е, че вещите са наводнени, тежки, спластени. Ако има кашони с буркани, от кашоните вероятно не е останало нищо, а бурканите са разпилени по пода или по рафтовете. Ако има дървении, те вероятно също са прогизнали…Като цяло обстановката е доста неприятна и условията за работа са по-трудни от обичайното. Но за екипите от професионални чистачи на ЧИСТАЧИ.КОМ няма невъзможни неща. Няма нещо, което да не можем да почистим!

Разчистване на наводнени мазета от чистачи

Почистване на мазета от боклуци след пожар

Почистването на мазета и помещения след пожар също е предизвикателство и не е лека задача. След пожар обстановката също е доста усложнена от факта, че има много нагар и мирис в помещението. Всеки знае, че всичко това е доста токсично за човека. Когато почистване мазета или тавани след пожар екипите ни трябва да да добре оборудвани и обезопасени. Носят се специални костюми и маски, които не позволяват токсичните газове и сажди на проникнат в белите дробове и кожата. Отпадъците и мебелите от такива обекти трябва да се опаковат добре и да се закарат на специализирано депо. Тези отпадъци не може да се рециклират. Те трябва да се обезопасят, защото са много вредни.

Почистване на мазета от боклуци след синдром на Диоген, Плюшкин или Меси

Не е приятно, но всеки е виждал клошарско жилище или клошарско мазе. Освен, че гледката е покъртителна, миризмата също не е за пренебрегване. Истина е, че трудно се влиза на такова място, а още по-трудно е неговото почистване. Причините са две: на първо място – достъпът е невъзможен, или силно ограничен; на второ място – миризмата е непоносима. При почистване на клошарски мазета от вехтории и боклуци екипите ни са специално оборудвани, защото има сериозен риск от нараняване. А и рискът от зарази е съвсем реален. Често пъти в помещенията се натъкваме и на умрели животни: котки, плъхове, мишки…

Извозване на боклуци от препълнени мазета

Ето някои допълнителни дейности, за които може да разчитате на нашата фирма за извозване на отпадъци:

  • Комплексно почистване на жилища от отпадъци и боклуци;
  • Събиране, изнасяне, извозване до сметище;
  • Цялостно почистване на строителни отпадъци със събиране и извозване до сметище;
  • Изнасяне и извозване на стара холна гарнитура с фотьойли и табуретки до депо;
  • Демонтаж и извозване на кухненски шкафове от къща или апартамент- Почистване на боклук от тавани и гаражи;
  • Разчистване на дворове и мазета от отпадъци и боклуци;
Почистване на мазета след пожар
Изнасяне на строителни боклуци от мазета

Как да намеря добра фирма за почистване на отпадъци от мазета и гаражи в региона?

Има изключително голяма конкуренция при фирмите за почистване и извозване на отпадъци, мебели и боклуци. Клиентът решава на кой да се довери и кой да покани в дома си. Имайте предвид, че вече не може ненаказано да изхвърлите старата печка или развалената пералня до контейнера пред блока. Уверяваме ви, че рискувате да ви глобят солено. Изберете сами най-добрата фирма за почистване и хамалски услуги за региона. Какво търсим у фирмата, която ще изберем да направи почистване на имота ни?

  • качествено почистване на терена, къщата или апартамента;
  • бързо извършване на всички услуги по събиране, изнасяне и извозване на боклука;
  • добра цена за почистване на тавани и мазета, къщи или апартаменти.


Не се колебайте, а се доверете на ЧИСТАЧИ – обадете се сега на 0888881000 и ние ще ви помогнем да се справите с боклука. Нашите специалисти ще ви дадат цена спрямо вида на отпадъка, неговият обем и местоположение.
Следете редовно нашия бюлетин, за да научавате първи новините!

Call Now Button