Меню Затваряне

Почистване на мазета от боклуци – 3 съвета

Почистване на мазета - 3 съвета

Почистване на мазета от боклуци в няколко стъпки

Мазето е нашия склад за стари мебели и вещи, и не само…В мазето трупаме невероятни неща, които мислим, че един ден ще ни потрябват, но никога не ги вадим от там. То се превръща във пространство, в което не искаме да ходим често, защото достъпът е затруднен. Принципно мазето е помещение в къщата или към жилището, в което трябва да се съхранява зимнина и някои инструменти и сезонни предмети, като шейна, зимни или летни гуми, стари мебели за вилата…Но какво се получава на практика: в мазето трупаме с години ненужни предмети, стари инструменти и части от всякакъв произход, които дори и да искаме не можем да намерим след това. Ще ви дадем 3 съвета за това как да направите почистване на мазе.

Фирма за почистване на боклуци от мазета
Почистване на мазета от боклуци

Какво можем да намерим в едно стандартно, средностатистическо мазе?

Какво ли не…от стари обувки, през чадъри, стари гуми, стари плочки останали от ремонта, дограма, ракети за тенис, тухли от едновремешната огнеупорна печка, неработещи котлони и печки, ненужни дамаджани, винкелното остъкление на балкона отпреди 20 години…Не е възможно дори да запомним какво имаме в „избата“, камо ли да намерим каквото и да било. Вечният отговор е „имах нещо такова в мазето, ама сега къде да го търся, там не може да се влезне“.

Какво правим когато решим, че е време да почистим мазето?

Търсим в интернет, излиза дълъг списък с фирми за услуги, които извършват почистване на тавани и мазета. Все пак трябва да изберем фирма за почистване на мазе, защото мазето ни трябва. Най-лесно е да се уговорим за конкретен ден и час и да се пристъпи към действие. Когато се прави разчистване на мазета от ненужни вещи е добре да се сортира отпадъка. Дървенията се слага на една страна, металите се слагат на друга страна, стъклата, бурканите и бутилки на трета страна, а битовият отпадък, ако има такъв се изхвърля отделно. Фирмата за почистване и извозване се грижи за всичко, от чувалите до камионите, които откарват всичко към сметището. Не е необходимо да правите каквато и да е подготовка. Няма нужда вие да купувате чувалите за събиране на отпадъци.

Търсите фирма за почистване на мазета и тавани?

Три съвета, как да се отървем от боклуците в мазето?

  • направете план какво ще изхвърляте; все пак не трябва да се отървете от всичко, а само от това, което ви пречи;
  • определете своя бюджет за почистване на мазето; така ще сте наясно дали ще се наложи да се справите сами или ще прибегнете до услугите на фирма за почистване на тавани;
  • изберете фирма, която ще наемете, а ако ви се стори скъпо поканете приятели или роднини да ви помогнат.

Когато решим да направим цялостно почистване на жилище винаги трябва да започнем от почистване на тавана или почистване на мазето. След като свършим тази неприятна работа се заемаме и с останалите помещения. ЧИСТАЧИ са на ваше разположение за почистване и на жилища от боклуци.

Ние правим почистване на мазета в цялата страна. Обадете се сега на ЧИСТАЧИ.КОМ 0888881000!

Call Now Button