Меню Затваряне

Почистване на апартаменти от боклуци

почистване на апартамент от стари мебели

Почистване на апартаменти от боклуци в района

За почистване на апартаменти от боклуци се обадете на ЧИСТАЧИ.КОМ. Ние сме бригада за разчистване на боклуци от жилища и апартаменти и извозване до депо. Работим 7 дни в седмицата. На разположение сме за извозване на всякакви строителни, растителни и битови отпадъци от адрес до депо. Вкеки човек има нужда от такава услуга, когто има апартамент пълен с боклуци и вехтории. Вариантите са или да се справи сам, или да се обади на фирма за почистване на апартамент от боклуци.

Ако търсите компания за почистване на апартаменти от боклуци, на която да може спокойно да се доверите, то вие сте попаднали на правилното място. Ние сме специализирани в предоставянето на цялостни услуги по почистване, включително изнасяне до депо на нежелани предмети, мебели и вещи от вашия дом или апартамент.

Почистването на жилища и апартаменти от боклуци е рутинна работа за нас. Почти всеки човек става наш клиент в определен момент от своя живот. Независимо дали трябва да почистим наследствен апартамент или клошарски, ние работим усърдно и влагаме опит и професионализъм. Нашият екип от опитни хамали и чистачи ще работи ефективно, за да гарантира, че вашето пространство ще бъде разчистено, като същевременно минимизира стреса и неудобството за вас.

Какво включва почистването на апартамент от боклуци?

В широкия смисъл на думата, почистването на апартамент или жилище от боклуци означава да се изхвърли всичко ненужно от имота. Ако наемете фирма за почистване тя ще се погрижи за всичко това. Ние почистваме всичко. Нашите екипи правят почистване на спар апартамент, който е пълен със стари мебели и боклуци. Освен това може да изнесем и строителните отпадъци от жилището след ремонт. Предлагаме услугата по почистване на апартаменти от боклуци от А до Я.

Chistachi.com ще ви даде пакетна цена за почистване на апартаменти от боклуци и извозване на отпадъка до депо. Какво включва тази пакетна цера за разчистване на апартамента ви от стари мебели и боклуци:

 • бригада за демонтаж и изнасяне на мебелите и боклуците;
 • хамали за сваляне от етаж с или без асансьор;
 • хамали за товарене на превозно средство – бус, камион;
 • бригада за разтоварване на стари мебели и боклуци на депото за отпадъци;
 • таксата на сметището за изхвърляне на отпадъците – внимание, те се изхвърлят разделно.

Какво още да очаквате от нашата услуга за почистване на апартаменти от боклуци?

Нашата услуга за почистване на апартаменти включва всичко, което е необходимо, за да възстанови реда и чистотата във вашето жилищно пространство. Ето какво можете да очаквате, когато изберете да работите с нас:

 1. Безплатна оценка и оферта: Ще започнем с безплатна оценка на вашия апартамент, за да определим обхвата на необходимата работа и да разработим персонализиран план за почистване на имота. Действаме бързо, понякога оглед дори не е необходим. Видео разговор или няколко снимки във вайбър ще спестят пари и време и на нас, и на клиентите.
 2. Събиране и изнасяне на мебелите, ненужните вещи и отпадъците: Нашите екипи ще съберат всички нежелани предмети, включително мебели, електроника, дрехи, посуда и други вещи, и ще ги изнесат от вашето жилище.
 3. Организация по подреждане и сортиране на вещите и покъщнината: Ако желаете, можем допълнително да организираме вашите вещи, да ги сортираме и да ги подготвим за правилно съхранение или изхвърляне. Ние може да ви помогнем да намерите важни документи или ценни предмети.
 4. Рециклиране и дарение на излишни годни мебели и вещи: Като една допълнителна опция ние предлагаме рециклиране и даряване на годни за употреба артикули, помагайки ви да намалите своя въглероден отпечатък и да дадете на другите в нужда. Много често това, което вие изхвърляте като непотребно може да зарадва човек, който няма възможност да си го купи.
 5. Финално фино почистване: След като всички мебели, вещи и боклуци бъдат премахнати и извозени до депо, ние може да извършим допълнително почистване на цялото ви жилищно пространство, гарантирайки, че то ще заблести от чистота.

Какви жилища почистваме от отпадъци, стари мебели и боклуци?

Бригадата чистачи прави разчистване на едностаен, двустаен, тристаен и многостаен апартамент. Когато правим почистване на такива апартаменти от боклуци цената може да е сравнително ниска.

 • почистване на боксониера от отпадъци и стари мебели;
 • почистване на едностаен апартамент от боклуци, стари мебели и радиатори;
 • почистване на двустаен апартамент от дървении, мебели, стари вещи и боклуци;
 • почистване на тристаен апартамент от боклуци и вехтории;
 • почистване на многостаен апартамент от боклуци и извозване на отпадъка до депо;
 • почистване на жилища след основен ремонт;
 • почистване на апартаменти от боклуци след къртене на баня, подови и стенни настилки;

Освен самото почистване на апартаменти от боклуци ние имаме и хора, които ще демонтират вашите шкафове и други мебели, ако се налага. В много случаи трябва да се изнасят стари трикрилни и четирикрилни гардероби, които е невъзможно да минат през вратата. Тогава се прави демонтаж или начупване. Същото важи и за огромните социалистически дивани, които заемат целия хол и изнасянето им е непосилно за повечето хора. Освен, че не влизат в асансьора, тези титани едвам биват сваляни и по стълбите.

След изнасяне на боклуците и старите вещи от апартамента те се товарят на собствен транспорт и биват откарвани до сметище. Ние не езхвърляме боклучите след почистване по канавките или в реката. Това е привично на хора, които има едно друго мислене и малко умствен багаж. При нас целия боклук отива на регламентирано депо, където се заплащат такси и всичко минава по каналния ред.

Защо да изберете chistachi.com и нашата услуга за почистване на апартаменти от боклуци?

Причините могат да бъдат обобщени в 5 думи: опит, ефетивност, рофесионализъм, гъвкавост и комплексност.

 1. Опит: Имаме дълги години опит в този тип услуги и сме помогнали на безброй клиенти да се справят с проблемите с безпорядъка и силно замърсените пространства.
 2. Ефективност: Използваме най-съвременното оборудване и техники, за да свършим работата бързо и ефективно, без да правим компромис с качеството.
 3. Професионализъм: Нашите добре обучени работници притежават необходимите умения и знания, за да изпълняват задачите си безопасно и ефективно. В това се убеждава всеки наш клиент.
 4. Гъвкавост: Предлагаме индивидуални планове за почистване въз основа на вашите специфични нужди и предпочитания, като гарантираме, че получавате услугата, която най-добре отговаря на вашите изисквания.
 5. Комплексност: Ние ви предлагаме комплексна услуга по почистване на апартаменти от боклуци. Освен физическото отстраняване на старите ебели и вещи, както и строителни отпадъци, ние също така предлагаме допълнителни услуги като организиране, сортиране и рециклиране на вещите, за да ви помогнем да създадете добре поддържано жизнено пространство.

Готови ли сте да преобразите своя дом? Свържете се с нашата бригада чистачи още днес, за да планирате почистването на вашия апартамента и да започнете пътуването си към едно по-чисто, организирано и удобно жизнено пространство. Обедете се на 0888881000!

Call Now Button