Меню Затваряне

Колко струва почистване на двор

Цена за почистване на двор

Колко струва почистване на двор и запустял терен?

Колко струва почистване на двор от боклуци? Дали някой може да даде отговор? ЧИСТАЧИ.КОМ ще ви даде отговор. Цена за почистването на двор може да се даде само след като се запознаем с какво се захващаме. В един двор може да има всичко – от косене на трева, през дървета и храсти за кастрене, през дънери за изкореняване, до извозване на отпадъците. Сигурно вече се досетихте, че няма как да се даде точна цена без предварителен оглед /на място или виртуален/. Работата, за която може да ни наемете при почистване на дворовете е много различна, и като време, и като усилия. Имаме клиенти, които ни викат само, за да окосим тревата. Това не е трудно, особено, ако се прави редовно. Други клиенти искат от нас за подрежем храстите и дърветата. Трети се нуждаят от изкореняване на дървета и бурени, разчистване на дворното пространство от боклуци и куп други неща.

Събиране на боклуци от дворове

Как се определя цената при почистване на двор?

Има няколко показателя, според които се формира цена за почистване на двора от отпадъци. Какви са те, ще разберете по-долу:

  • вид на терена, който ще се почиства – има ли денивелация, има ли постройки, които пречат;
  • отстояние на парцела от главен път – от това зависи дали ще е удобно разтоварването на техниката и товаренето на боклуците след почистване;
  • вид на настилката, която води до двора – черен път, чакъл, пясък, асфалт…това е важно, за да се знае какво превозно средство може да се изпрати;
  • тип на почистването: косене на трева, косене на коприва, рязане на клони на дървета, рязане на цели дървета, премахване на бурени и къпини, изнасяне на боклуци – дървени, метални, строителни…
  • вид на отпадъка, който ще се генерира: битов, строителен, дървета, трева, храсти, пръст…

Как се прави разчистване на дворно място?

Много голямо значение има какво е дворното място и какво има за правене в него. Все пак се следва някаква последователност, за да е спорна и работата. За всяка една дейност се прави алгоритъм, никога не се действа на посоки. Най-напред се прави оглед на терена и се маркират приоритетите. Ако е много запустяло се премахват бурените и храстите, къпини, коприва и т.н. Премахват се и боклуците, в случай, че има такива, разхвърляни по двора. След това се започва с рязането на клони и дървета, ако има такива. Накрая се коси фино тревата и се махат камъните. Ако клиентите искат да се заравни, се заравнява.

Колко струва почистване на двор, в крайна сметка?

Най-вероятно вече сте наясно, че така цена не може да се даде. След разговор с клиента и обсъждане на конкретния случай, ЧИСТАЧИ.КОМ предоставят оферта за конкретния двор. Ако постигнем консенсус по отношение на цената се пристъпва към изпълнение на поръчката. В крайна сметка и двете страни трябва да останат доволни. Ползата от една такава услуга трябва да е взаимна.

Дейности по почистване на запустели дворове

  • Добри цени за косене на трева със собствени инструменти;
  • Цена за рязане на храсти и израстъци в градини и дворове;
  • Цени за товарене и извозване на дървения, растителни, метални и битови отпадъци от двор;
  • Товарене и извозване на растителни и строителни отпадъци от двор на добра цена;

В цените са включени и чувалите, които предоставяме, пълнене, товарене и извозване на отпадъка до депо, включително таксата на сметището.

Как да намеря добра фирма за почистване на запустял двор?

Потърсете в интернет фирма за почистване на дворно място на добра цена, като обясните какво имате за почистване от двора ще получите и цена! Няма еднозначна цена. Тарифите са най-различни. Всичко зависи от вида на отпадъка, местоположението на обекта и т.н. Имате купчина ненужни парчета от мебели, стара дограма, радиатори, клони и храсти струпани в двора? Имате нужда от услугите на фирма за почистване на дворни места? Телефонът е един – ЧИСТАЧИ 0888881000. Работим за нашите клиенти 7/7, просто се обадете!

Call Now Button