Меню Затваряне

Да изчистим тавана за 4 часа!

Почистване на тавани от чистачи

Да изчистим тавана за 4 часа? Почистване на апартаменти, почистване на къщи, почистване на дворове…не забравяте ли нещо?

Да, забравихте, че освен дворове, апартаменти и гаражи имате и таван, който също се нуждае от почистване. Обикновено там трупаме ненужни вещи, които се надяваме, че в един момент ще ни потрябват, но така и не им идва реда, а пътечката на тавана става все по-тясна и преминаването все по-трудно. Дали сте си задавали въпроса „Как да изчистим тавана за 4 часа?“

Как да почистим тавана за 4 часа
Почистване на тавани от чистачи
Да изчистим тавана за 4 часа? Почистване на тавани от боклуци.

В крайна сметка пространството под покрива става тотално неизползваемо, жалко, защото там може да подредите толкова много неща, а защо не и да го преустроите и направите място за живеене, нещо като студио…
Сигурни сме, че имате много идеи, но на първо място трябва да се отървете от боклука. Необходимо е да съберете ненужните вещи, ако има стари мебели да се изнесат и извозят до специално депо, освен ако не сте решили да ги дарите или да ги закарате на вилата.

Ето как това може да стане за половин работен ден, или да изчистим тавана за 4 часа!

Изнасяне и изхвърляне на стари вещи от тавана
Как да изчистим тавана – Чисти и извозва на вехтории от тавани

Разбира се, най-напред има малко подготвителна работа, преди да преминете към същинското почистване на тавана.

Първо: направете план за действие, за да не губите време и енергия в лутане и чудене откъде да започнете с почистването на тавана;

Второ: вземете решение в какво ще превърнете подпокривното пространство – в склад за стари мебели и вещи или в кътче, където може да избягате от хорските очи и да останете насаме за размисли и почивка…повярвайте, идеи за това не липсват в Интернет;

Разчистване на тавани и мазета от чистачи
Чисти и извозва на вехтории от тавани

Трето: когато вече сте взели решение какво ще правите си гласувайте бюджет за почистването и изберете как ще действате – дали ще извикате познати и приятели, които да ви помогнат в изнасянето на старите мебели, кашони с книги и стари вещи, или ще се обадите на фирма за почистване. Изборът е ваш!

И сега, да преминем към същността на въпроса, към същинското почистване. Ето и нашите съвети, които като професионалисти в почистването на тавани и мазета. Уверяваме ви, че това може да стане точно за 4 часа. Най-напред си набавете чували и кашони, в които да приберете това, което ще се изнася. Трябва да викнете поне 4-6 човека, за да направите нещо като поточна линия.

Етапи на нашия план, „Как да почистим тавана за 4 часа?“


Етап първи – Разделете се на сектори и, ако двама или трима пълнят кашоните и чувалите, останалите двама или трима да изнасят навън боклука и да го свалят надолу. Започнете с дребните предмети, мебели, стари книги и покъщнина. Няма да повярвате, но ще напълните доста чували и кашони с наглед малкото вещи.
Направете кратка кафе-пауза и се подгответе за…

Етап втори – Е, изнесени са дребните мебели и предмети, идва време на едро-габаритните предмети и вещи. Тук ще трябват доста хора, за да се справите за кратко време. Може да се наложи демонтаж, ако леглото, гардероба или дивана не могат да минат през тясната врата на тавана. Сигурни сме, че ще се справите, не остана много, половината работа е свършена. Както се казва „сговорна дружина, планина повдига“!

Етап трети – Всичко, което събрахте в чували и кашони, всички мебели и едри предмети, дограма, ако има такава и други са вече долу, и камионът който сте наели вече чака да бъде натоварен. Сега, по обратния ред: първо едрите предмети и мебели, а след това дреболиите, за да е по-лесно разтоварването после. Ако има различни по вид отпадъци те следва да се разделят и сортират – метални, дървени, пластмаса…Ами готови сте, точно половин работен ден ви отне почистването на тавана.

Почистване на тавани от чистачи, как да изчистим тавана за 4 часа
Да изчистим тавана за 4 часа – Почистване на тавани от хамали

Ако решите все пак да се обърнете към фирма, която да дойде на адрес и да събере, изнесе, натовари и извози боклуците от тавана ви, ние от CHISTACHI.COM сме на ваше разположение. А за нашите нови проекти и идеи ни последвайте и в социалните мрежи!

Call Now Button