Меню Затваряне

Извозване

Извозване от дома, офиса, склада на всякакви видове отпадъци и боклуци

Дейности по ИЗВОЗВАНЕ. Ние ще извозим и изхвърлим всичко ненужно от вашето мазе, гараж или килер. Може да разчитате на нас, за да се отървете от всичко, което ви пречи и заема излишно място. Идва момент, когато старите мебели, електроуреди, радиатори, дълго пазена дограма и др. стават не само ненужни, но започват и да пречат. Те заемат от нашето така ценно пространство в къщи, на вилата или на работното място.

Тогава решаваме да потърсим помощта на професионалисти по извозване, бригада която бързо да ни отърве от боклуците. С една дума – НИЕ, ОТ ЧИСТАЧИ БЪЛГАРИЯ, ИЗВОЗВАМЕ ВСИЧКО!

Услуги по изхвърляне на ненужни вещи и предмети

Какви услуги по изнасяне и извозване ви предлагаме вижте по долу.

Извозане до сметище на:

  • печки, перални, хладилници
  • тръби, радиатори, глидери
  • дивани, легла, гардероби, кухненски шкафове, маси, столове
  • хартиени отпадъци, книги, списания, картон, велпапе
  • коли за скрап до сметище
  • метални тръби, метали, винкели
  • всякакви други мебели
  • боклуци от къртене, от ремонтни работи и от бита
  • професионални машини, оборудване и техника
  • акумулаторни батерии

Не трупайте излишно стари предмети и развалени електроуреди, овехтели мебели, стара дограма, интериорни врати или други, с надеждата, че един ден ще ви потрябват. Всеки от нас е правил това доста често, с идеята, че ако му се наложи да го ползва някъде ще му е под ръка.

По-важно от това да кътаме старите перални, хладилници, шкафове или дрехи, е да имаме свободно място в своя дом.

Това ще ни позволи да имаме по-качествен живот и да се чувстваме по-добре. Струпването на стари мебели и вещи около нас ни задушава. Не позволявайте това да се случи и на вас!

Нашият портфейл е богат и разнообразен, ето малко по-подробно описание на услугите, с които можем да ви помогнем…

Изхвърляне на печки, перални и хладилници

Имате стара акумулираща или готварска печка, печка на дърва или електрическа такава, която вече не ползвате или е развалена. Искате да се отървете от нея и тя да бъде извозена до депо за метални отпадъци. Какво по лесно от това да ни потърсите. Нашата бригада за извозване ще направи всичко необходимо, за да ви отърве изгодно от ненужните уреди. Независимо дали става въпрос за готварска печка или за печка за отопление ние сме насреща, за да я закараме до сметището.

Извозване на тръби, радиатори и глидери

Подмяната на тръби се налага често, особено в имотите, в които инсталациите са стари. За да няма неприятни изненади е добре тръбите за вода и отопление да се подменят редовно. Ние правим в последствие извозване на тези тръби до специализирано депо. Така стоят нещата и при подмяната на старите чугунени радиатори с нови. Въпреки, че топлината, която дават е много добра, старите глидери и радиатори заемат много място, обемни са и не са особено привлекателни. Това обяснява защо искаме да ги подменяме с нещо по-модерно и практично.

Извозване на дивани, легла и гардероби

Когато старите ви мебели станат ненужни, когато дойде време за тяхната подмяна – не се колебайте да ни потърсите. Хамалите за изнасяне ще съберат всички стари легла, гардероби, канапета и дивани и ще ги закарат до сметище. Няма нищо вечно. Какво по-хубаво от това да можем да сменим дивана с нов. И в мебелировката има мода и еволюция. Когато старите легла и гардероби си изпеят песента ние ще ги извозим от вашия дом. Хамалите от ЧИСТАЧИ.КОМ ще направят извозване на старите мебели от хола и спалнята.

Изхвърляне на кухненски шкафове, маси и столове

Ако имате непотребни кухненски шкафове, маси и столове ние ще ги извозим. Когато правите ремонт в кухнята обикновено сменяте мебелите изцяло. Освен кухненските шкафове често хората искат да се отърват и от масата в кухнята или трапезарията и от столовете. Ние ще направим демонтаж на вашите шкафове, ще ги начупим, за да им придадем компактен вид и ще ги изхвърлим до депо. Същото ще направим и с непотребните маси и столове. Те също ще поемат към сметището за отпадъци.

Извозване на стари мебели и вехтории

Извозване на стари мебели и вехтории правим всеки ден, няма сезонност за тази услуга. Старите мебели може да бъдат нещо много красиво, ако се съживят и реставрират, но ако стоят захвърлени в някой ъгъл те ще отнемат от мястото ви и от положителната енергия на дома. Всеки, който вземе решение да се отърве от вехториите като се обади на фирма за почистване е на прав път. Имаме вариант да се справите и сами, ако нямате определен бюджет за това, но внимавайте, не трябва да ги изхвърляте пред контейнерите безразборно. В някои населени места общината организира събиране на стари мебели в определени дни, възползвайте се.

Извозване на хартиени отпадъци, книги и списания

В близкото минало събирането на хартия и картон беше една доста добра инициатива, ползите от която осъзнаваме една сега, когато всякакви боклуци хвърчат в небето над нас при вятър. Защо да се събирате хартиените отпадъци, книгите и старите списания? Защо да не ги предадете за рециклиране? Така ще спасите със сигурност някое дърво и ще допринесете за чистотата, за която всички мечтаем. ЧИСТАЧИ.КОМ ще извози събраните хартиени отпадъци от вашия адрес и ще ги предаде на депо за рециклиране. Възползвайте се от тази услуга, така ще дадете вашия принос за по-добър микроклимат във вашия град. Или…предайте сами натрупаните хартиени отпадъци на пункт за вторични суровини, няма да ви коства много.

Извозване на коли за скрап

Все повече стават изоставените коли по тротоарите, и в селата, но и в големите градове. Това е проблем за живущите, защото там, където мисията паркиране е почти невъзможна, старите коли за скрап заемат ценни места. Ако и вие имате автомобил, бус или камион, който не смятате повече да карате или не може да продадете се обадете на фирма за извозване на коли за скрап. Има много такива на пазара. Ако не може да закарате колата ние ще ви помогнем. Не във всяко място има пункт за предаване на стари коли за желязо, но това не е причина старата кола да стои с десетилетия в двора ви. Обадете се на ЧИСТАЧИ.КОМ, ще решем проблема.

Извозване на метални тръби, метали и винкели

Налага се да бъде направен демонтаж на остъкление? Имате старо желязо и винкели в имота, които дори нямате спомен как са попаднали при вас или от кой ремонт са останали? Не се притеснявайте, ние ще ги натоварим и извозим до специализирано сметище за метални отпадъци. Металните отпадъци са ценна суровина, която може да се рециклира и да заживее втори живот. Може сами да предадете металните отпадъци на фирма за изкупуване на желязо, но може и да ни се обадите и ние ще ги извозим. Ако имате много желязо цената подлежи на договаряне и услугата може да е много евтина и дори безплатна.

Извозване на професионални машини и техника

Както обичаме да казваме – всяко нещо има начало и край, не сме го измислили ние, разбира се. Това важи както за старите коли, така и за мебелите, така и за машините. В много предприятия сме се натъквали на стари, излезли от употреба машини, които стоят в някой ъгъл години наред. Защо да не освободите пространството за нещо друго, с което да облагородите вашия цех или фабрика? Защо да не се предадат за рециклиране? Нашата фирма за почистване ще изнесе, натовари и извози до сметище всякакъв вид професионална техника и машини. Това включва и кухненското и складово оборудване от хотели и ресторанти. Обадете се, ще ви съдействаме за закарване и предаване до депо за отпадъци.

Извозване на фитнес оборудване

Да, и фитнес оборудването остарява и има нужда от подмяна. Особено това, което е във фитнес центровете, но е доста амортизирано поради големия човекопоток, който минава през него ежедневно. Когато един фитнес реши да подменя своето оборудване хамалогията е наистина голяма. Уредите са тежки, трудно се местят и товаренето им изисква усилия. Ние сме насреща, за да ви помогнем. Може да изнесем, натоварим и извозим вашето фитнес оборудване, или да ви осигурим транспорт, за да го извозите където пожелаете.

Изхвърляне на строителни отпадъци

Строителен отпадък се генерира при всеки ремонт. Дали става въпрос за къртене на баня, къртене на тоалетна, премахване на остъкление на балкон…този отпадък съпътства почти всяка дейност. Неговото събиране и извозване може да направим ние. Строителният отпадък може да се извози и с контейнери. Предлагаме контейнери за строителен отпадък за някои градове, но в повечето случаи това става в чували. За информация, чувалите се пълнят до 25-30 кг., за да могат да се носят от човек спокойно. Ако строителният боклук не е събран ние ще се погрижим за това. Ще се погрижим и за това, той да стигне до специализирано сметище за строителни отпадъци.

Ако имате нужда от къртене ще ви свържем с наши партньори, които извършват тази дейност, тъй като ние не къртим, а само извозваме генерирания боклук.

Извозване на битови отпадъци

С битовите отпадъци нещата стоят по друг начин. Това често пъти е дребно габаритен, но не много тежък отпадък. Той е най-добре да се събере в чували. Тук вече чувалите могат да се напълнят повече, защото битовият отпадък не е толкова тежък като строителния. Добре е да се направи сортиране, за да бъде улеснено рециклирането му след това – пластмаса, метал, стъкло…Нека отново помислим за природата, защото от въздуха, който дишаме зависи и нашето здраве. CHISTACHI.COM е насреща, за да извози битовите отпадъци с бусове и камиони до депо.

Извозване на багаж и покъщнина

С какво багажът и покъщнината се различава от битовия и строителен отпадък? Багажите и покъщнината в един дом или офис може да са разнородни, обикновено са едрогабаритни и дребно габаритни и включват всякакви дребни мебели, уреди, посуда, дрехи : кофи, сандъци, порт-манта, закачалки, тостери, миксери, дрехи, обувки…и други дреболии. С една дума, това са повечето вещи, които имаме в дома. Често пъти доста голяма част от тях се оказват ненужни и е добре да се отървем като ги изхвърлим или дарим. В много случаи, това което е в добро състояние бива дарявано на хора, които не могат да си позволят нещо ново, или са в крайна нужда.

Свържете се с фирма за почистване

Не се бавете да направите голямо разчистване в дома си със собствени сили и приятели, или с помощта на фирма за почистване. Обадете се сега на нашите екипи, за да ви отървем от всичко ненужно за вас. Може да ни изпратите снимки, ще направим виртуален оглед и ще ви дадем цена. Не е необходимо да се идва на място, освен, ако случаят не е специфичен. Реагираме бързо и ще се отзовем за изпълнение на вашата поръчка при първа възможност.

Call Now Button