Меню Затваряне

Извозване на строителен отпадък

Извозване на строителен отпадък

Извозване на строителен отпадък, имате нужда от нас?

Имате нужда от изнасяне и извозване на строителен отпадък на добра цена? Правили сте ремонт, къртили сте, а отпадъците все още са у вас? Фирма ЧИСТАЧИ.КОМ ще се погрижи за изнасянето и извозването на стоителен отпадък, както и на всякакви други едрогабаритни и битови отпадъци от вашия дом, офис, предприятие. Когато правим ремонт боклукът, който се генерира е много. Невероятно е колко отпадък се получава след къртене на малка стеничка или след къртене на плочки. Понякога фирмите дават цена само за къртене, а боклукът остава. Тогава идваме ние от чистачи.ком , за да направим извозване на вашия строителен боклук.

Добра цена за извозване на строителен отпадък, не само?

Какво значи добра цена за извозване на отпадъци, това е цената, която удовлетворява и двете страни. На едни може да се стори ниска, на други висока. Важното е клиентите да са доволни, както и фирмата за изнасяне и извозване на отпадъци след къртене. В повечето случаи цената е на кубик отпадък, това е най-коректно Каквото се натовари, това се заплаща. Не се поддавайте на провокации на фирми, които искат да заплащате отпадъка по други начини. Изключение прави строителният отпадък, тогава той може да се таксува на килограм, тъй като обемното му тегло е малко, но тонажът е висок. Не е все едно дали ще натоварите камион с вълна или с желязо!

Цената зависи и от естеството на отпадъка, има „чисти“ и „мръсни“ боклуци и таксите на сметището са различни, различен е и начина, по който се сепарират и сортират. От голямо значение е дали отпадъкът вече е генериран, или нашите екипи трябва да положат усилия за неговото „създаване“. Тогава вече цената се калкулира според случая. Обадете се на фирма за извозване на строителен отпадък, ще спестите нерви и време.

Извозване на строителни отпадъци, извозване на едрогабаритни отпадъци, дървения, метални отпадъци…

В един апартамент никога няма само отпадък от къртене. Винаги има и друг тип боклуци – ние предлагаме изнасяне и извозване на стари дървени дограми, изнасяне и изхвърляне на врати, изнасяне и извозване на стари мебели, изнасяне и изхвърляне на стари дрехи. Всеки от вас, поне един път в живота си, е сменял холова гарнитура или секция. Тогава вече не е лесно да помолиш съседа да я свалите до контейнера пред блока. В такива случаи практиката е да натрошим едрогабаритния отпадък, да го свалим и натоварим на камион, който ще го извози до сметище. Дори и в сградата да няма асансьор, нашите работници ще свалят обемистите предмети по стълбището без да наранят нищо и без да оставят непочистени следи.

Chistachi.com се занимава с извозване на строителен отпадъке навсякъде, в селата, в малките градове, в големите градове и в столицата. Ние сме фирма за почистване и извозване на строителен отпадък и мебели, която работи в София, Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград, Стара Загора, Перник, Хасково, Смолян, Пазарджик, Кърджали, Ботевград, Благоевград, Разлог, Гоце Делчев…На линия сме за всякакви услуги свързани с почистване и извозване на едрогабаритни или малогабаритни отпадъци, извозване на бяла и черна техника, изнасяне и извозване до депо на строителни отпадъци, изхвърляне на мебели. Нашият телефон е един, известен в цялата страна: 0888881000 – фирма за извозване на отпадъци.

Call Now Button