Меню Затваряне

Извозване на стари мебели до депо

изхвърляне на стари мебели до депо за отпадъци

Извозване на стари мебели до депо

Търсите фирма за извозване на стари мебели до депо? Често имаме нужда от изхвърляне на стари мебели и депониране на мебелировка до сметище. Това е работа, с която обикновено не ни се захваща. Защо ли? Защото винаги е свързана с ангажиране на други хора. Изхвърлянето на старите мебели, извозване на старо обзавеждане или изнасяне на дивани от апартамент изисква помощ. Само при мисълта, че трябва да викаме съседите или роднините да помагат, ама хич не ни се захваща. Както споменахме, изхвърлянето на стар диван не е лесно, особено, ако е от тези, които имахме по време на социализма. Затова отлагаме, отлагаме и все не намираме подходящия момент за изхвърлянето на старата мебелировка. За да нямате проблеми и главоболие е най-добре да се обадите на фирма за извозване на стари мебели до депо. Тя ще ви помогне с цялата процедура по изхвърляне на старите гардероби, маси, столове, дивани и други.

В кои случаи се налага извозване на стари мебели до депо?

Причините, поради които искате да се отървете от старите си мебели и покъщнина са лично ваши и могат да бъдат многобройни. Ето някои от случаите в които правим извозване на стари мебели до депо.

 • разчистване на клошарски апартаменти
 • почистване на силно замърсени жилища
 • подмяна и извозване на старо обзавеждане, мебелировка
 • продажба на апартамента
 • почистване след смърт
 • почистване на обзавеждането след наематели

Разчистване на клошарски апартаменти и извозване на старо обзавеждане и електроуреди

Когато става въпрос за извозване на стари мебели от клошарски апартамент нещата са доста по-различни. Има случаи, в които мебелите не могат да бъдат изровени под боклука и натуриите. Тогава буквално раздробяваме всичко и изнасяме цялата безформена и смърдяща маса от имота, за да я закараме до депо. Нито мебелите, нито електроуредите от клошарския имот стават за повторна употреба.

Почистване на силно замърсени жилища и извозване на стари мебели и уреди до депо

Когато правим почистване на силно замърсени жилища обикновено не пробираме много – всичко отива на боклука. Почни нищо не е годно за използване, както е и при клошарските апартаменти. Задачата никак не е лека за собствениците. Ако трябва да се справят сами с извозването на стари мебели, това ще им отнеме седмици, а понякога и месеци. Но, ние сме тук. С всичко това може да се справи нашата бригада за изхвърляне на стари мебели и обзавеждане и извозване на боклуци до депо в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и всички големи областни градове. Ние ще извършим почистване на жилища от мебели и ненужни вещи.

Подмяна на стари мебели и извозването им от адрес до депо

Дали с причина или без, вие сте решили да подмените своето обзавеждане. Може да е овехтяло и остаряло, може вече да е демоде, а просто може да ви е писнало да гледате една и съща обстановка вкъщи. Ние сме насреща, за да ви отървем от старите мебели. Не е необходимо вие да правите каквото и да било. Просто се обадете на телефоните на бригадата чистачи и ние ще ви дадем оферта. Ако има нужда от демонтаж не се притеснявайте. Това е включено в цената.

Продажба на апартамент и необходимост от изпразване от стари мебели и извозване на старо обзавеждане

Когато продавате апартамент често новите собственици искат обзавеждането на го няма. Това е голям проблем, защото изведнъж се оказва, че трябва да изнесем купища стари мебели и вехтории. Независимо дали имате нужда единствено от изнасяне на стари дивани или от извозване на всички стари мебели и вещи до депо може да разчитате на нашите хамали. Ако сте купувач и се окаже, че старите собственици не са се погрижили за извозване на ненужното обзавеждане – вие определено имате нужда отново от нас.

Почистване след смърт и изхвърляне на стари мебели

Не е лесно да се почиства имот след смърт. В повечето случаи при почистване след смърт близките на починалия човек предпочитат с това да се заеме фирма за извозване на отпадъци и стари мебели. След като наследниците си вземат всичко, на което държат и е ценно за тях идваме ние, за да изхвърлим ненужните неща. Понякога има вещи, които могат да бъдат употребявани, в такива случаи вместо да ги изхвърлим на сметището ние ги даряваме на хора, които са в нужда. Какво по-голямо удовлетворение има от това да видиш усмивка на лицето на нуждаещ се човек, който си направил щастлив…

Почистване след наематели и изхвърляне на старо обзавеждане с хамали

Много хора си мислят, че отдаването на имот под наем ще им носи само приходи. Нищо подобно, наемът носи своите рискове – неплатени сметки, унищожени мебели, силно замърсяване на жилището…С течение на времето и ежедневната експлоатация, имотите и мебелировката в тях се захабяват. Тук роля играе и човешкия фактор – има хора, които пазят, има и мърлячи. Ако попаднете на вторите е почти сигурно, че след тях вашите мебели ще са за кофата за боклук. Ако се налага да използвате услугите на фирма за извозване на стари мебели ни се доверете. Освен изхвърляне на старото обзавеждане ние може да ви помогнем и за изнасянето и извозване на строителните отпадъци след ремонт, ако се наложи да ремонтирате апартамента.

Има ли безплатно изхвърляне на стари мебели до депо?

Ако искате да поръчате извозване на старо обзавеждане до сметище, въпросът който ви вълнува е „Колко ще струва да изхвърля старите си мебели до депо?“. Може да се договорим за безплатно или евтино извозване на стари мебели. Условието е да има много електроуреди за извозване, които да покрият нашите разходи.

Цена за изнасяне на дивани от апартамент или извозване на стари мебели

Когато трябва да се обадим на фирма за изхвърляне на стар диван или извозване на стари гардероби се чудим каква ще е цената. Всеки си задава въпроса дали си струва да поръча извозване на старите мебели до депо. Няма какво да се направи. Трябва да престанем да „изхвърляме“ старите мебели до контейнерите за смет. Всички знаем, че в България това не е регламентирано. Общината обявява само 1 или 2 дни в годината, в които можем да оставим за извозване стари мебели, легла или дивани на поляната или тротоара пред кофата. Тогава какво правим с извозването на стари гардероби или секции?

Колко ще ни струва извозването на стари мебели или извозване на старо обзавеждане? Цената се определя спрямо количеството, а и спрямо местоположението, достъпността на обекта, етажа и много други фактори. Ще ви дадем един полезен и безплатен съвет.

Избягвайте фирмите за извозване на стари мебели до депо, които ще ви дадат топтан цена по телефона.

ЕВТИНОТО ИЗЛИЗА СКЪПО!

Почти сигурно е, че след като дойдат на обекта ще започнат да ви изнудват. Много е вероятно цената от 80 лв. за извозване на стар диван да стане 1500 лв. Тогава ще се уверите, че евтиното излиза скъпо.

Какви мебели извозваме до депо?

Време е за подмяна на мебелировката вкъщи, или е необходимо извозване на старо обзавеждане до специализирано сметище. За кои мебели може да ви предложим извозване и изхвърляне на депо? За всички, които са във вашия дом, складирани в мазето, захвърлени по двора. Нашата бригада прави извозване и изхвърляне на стари мебели на много добри цени.

 • извозване на стари мебели и вградени електроуреди – печки, котлони, абсорбатори, перални, миялни, сушилни, хладилници, фризери и всичко друго за което ние не се сещаме, а вие имате в дома си;
 • изхвърляне на старо кухненско обзавеждане и мебели от трапезария – кухненски шкафове, маси за хранене, столове, бюфети, кухненски острови, бар-плотове, бар-столчета и други;
 • извозване до депо на обзавеждане за хол и всекидневна – дивани, фотьойли, канапета, табуретки, лежанки, едноместни дивани, двуместни и триместни дивани, ъглови дивани, етажерки, библиотеки, холни маси, столове и други;
 • изнасяне и депониране на стари мебели от спални и детски стаи – легла, спални, скринове, тоалетки, бюра, библиотеки, гардероби, ракли и други;
 • изнасяне и извозване до депо на мебели за баня – шкафове, конзоли, колони, вани, санитария, радиатори и други;
 • извозване на старо обзавеждане от коридор и тераса – шкафове за обувки, пейки, перголи, сенници, масички, градинска мебел, закачалки, портманта и други.

Защо да изберете chistachi.com?

Ако имате нужда от експресна услуга ние сме насреща – фирма за извозване на стари мебели в София и страната. Ние правим изхвърляне на стари мебели, изнасяне на дивани и стари канапета на много добри цени. Ще ви помогнем и с демонтажа на гардероба, секциите, леглата и кухненските шкафове. Ние ви предлагаме извозване на мебели от апартаменти, къщи, гаражи, тавани и мазета с хамали и чистачи. Имаме собствен превоз за изнасяне на дивани или холна гарнитура.

Обадете се сега на 0888881000, пишете ни на вайбър или в контактната форма.

Call Now Button