Меню Затваряне

Почистване

Почистване и извозване на отпадъци до депо

Почистване и извозване, специализирани услуги от ЧИСТАЧИ.КОМ. Ние чистим всичко на добри цени. Почистването е основна дейност на нашата бригада по почистване на имоти и пространства от боклуци. Това е широкообхватна дейност, на практика може да се почисти всичко, за което се сещате. Дори и да липсва нещо на сайта, ние със сигурност ще се справим с всяко предизвикателство. ЧИСТАЧИ.КОМ разполага с екипи от добре обучени работници. Оборудването на нашите момчета за чистене е професионално. Ето кои са най-често срещаните и поръчваните услуги по разчистване, които извършват хамалите.

Ние почистваме апартаменти, къщи и офиси

Ежедневно се налага да разчистваме домове и офиси. Човек, без да се усети пълни с какво ли не своя дом. В един момент се оказва, че няма място за нищо, а в днешно време пространството е толкова ценно. Ние ще изнесем и ще изхвърлим излишните мебели, електроуреди от дома ви. Ако и офисът е претрупан, момчетата ни за чистене на офиси от стари офис мебели и оборудване ще се погрижат за това.

Разчистване на вили, бунгала, плевни и хамбари

И така, почистихме дома и офиса, сега да преминем към вилата и бунгалото, а покрай тях и към плевнята и хамбара. Не е необходимо да пазите от сантименталност стари предмети в къщата ви за отдих. Ако имате ценна реликва я запазете, но помислете и за мястото. То е доста ценно, особено, ако искате да приютите в него повече хора. Ценно е човек да има къде да си почине от шумотевицата на града. За да може да релаксира истински от напрежението всичко около него трябва да е чисто и подредено.

Чистим и мазета, тавани и гаражи

Мазетата, таваните и гаражите са свещени – там трупаме яко, всичко. И нужното, и ненужното ще намери подслон в някое от тези помещения. В повечето случаи става така, че едвам успяваме да влезнем или да използваме пространството по предназначение, като например да паркираме колата. Тогава идваме ние – фирма за чистене и извозване във вашия град. Нашите момчета ще изнесат ненужните боклуци от мазето, гаража или тавана и ще го оставят на голи стени, ако се налага.

Почистване на складове, цехове и халета

За за бъдем справедливи обръщаме голямо внимание и на хората, които имат бизнес. И те се нуждаят от разчистване на търговските помещения, складовете, цеховете или халетата. Изнасяме всякакво търговско оборудване, машини и съоръжения. Правим и разчистване на складирани дълго непотребни материали и вещи – хартия, платове и изрезки, бракувани машини и оборудване, излезли от употреба мебели…

Почистване на фитнеси, спортни зали и студиа

Всяко пространство има нужда от почистване, затова почистването на фитнес и спортни зали, студиа за танци и студиа за други мероприятия е в нашия портфейл. Има ли нещо специфично, когато се прави чистене на фитнеси? Да, там уредите са доста тежки и трябва да се манипулират с голямо внимание. Често, когато се налага смяна на настилки или стенни покрития в такива обекти се генерира много боклук, защото има дебел слой изолация. Ако има и тежки уреди за изхвърляне трябва да се предвиди отделен транспорт и хора, които да ги товарят и закарат до специализирано депо.

Почистване на магазини и търговски площи

Друга дейност, която извършваме често за нашит корпоративни клиенти е почистването на магазини и търговски площи. В такива обекти се налага често разчистване на непотребните стоки и инвентар между сезоните: кашони, стари колекции от стоки, рекламни материали…За да има Фън шуй във вашия търговски обект трябва да е подредено и да има място за представяне на новите стоки.

Почистване на дворове и парцели

Една от най-търсените услуги е почистване на дворове и парцели. Това е нещо, което правим ежедневно през пролетния, летния и есенния сезон. След зимния период положението в двора или в парцела е трагично. Каквото и да правим, ако не се обработва мястото целогодишно, винаги има избуяла трева, коприви, храсталаци. Нашите екипи за почистване на дворове са на линия. Работим всеки ден. Почистване, режем храсти и клони, косим трева, изнасяме и извозваме отпадъците след това.

Почистване на терени и градини

Когато човек има терен или градина трябва и да ги поддържа. Редовното почистване на тези имоти спомага за запазване на по-доброто им състояние във времето и ги прави по-лесни за поддръжка. Когато занемарим даден имот неговото основно разчистване отнема и повече пари, и повече време. Забатачените неща никак не са лесни за оправяне. Ако теренът или градината пустее дълго време се завъжда растителност, която е трудно да се премахне. Освен избуялата напролет коприва, често пъти, на такива места има и къпинаци, които дори не позволяват да се направи оглед. Мястото прилича на джунгла и е необходима много специална техника, за да бъдат премахнати лианите, къпините и вплетените клони.

Почистване след смърт

Почистването след смърт е услуга, която съществува отдавна, но която се разви особено последните години. Наследниците предпочитат да се възползват от услугите на фирма за почистване след смърт. В западна Европа и в развитите държави по света тази услуга е широко разпространена от десетилетия. В България е по-трудно да приемем, че някой може да направи разчистване на вещите в наследствен апартамент. Уверяваме ви, че това е нещо, в което ще ви отменим напълно.

Почистване след синдром на Диоген

Синдромът на Диоген е заболяване, което засяга все повече хора. Синдромът на Диоген е разстройство, което се характеризира с изключителна нечистоплътност, мръсотия в дома, апатия, тенденция към съхраняване на боклуци (силогомания) и липса на срам. Това е патологично събирателство, което може да бъде добре скрито от близки и роднини. Това е така, защото на практика болните не са клошари, въпреки, че в къщите им е изключително мизерно. Това са хора, които са преживели стрес и по някакъв начин са получили това разстройство.

Домовете на такива хора са претъпкани с вещи, и дори самите те да не приличат на клошари, домовете им са повече от това. „Може да става въпрос за трупане без ред на вестници, книги, храна, инструменти, опаковки, играчки, дрехи, резервни части и мн. др., които или се „набавят“ при всеки удобен случай или се запазват вместо да се изхвърлят. Някои събират само определен вид предмети, докато в екстремни случаи се събират всевъзможни предмети и нищо не се изхвърля, защото „може все някога да потрябва“.“ Цитат от Уикипедия.

Почистване при синдром на Меси

Когато даваме определение за различните синдроми, които са съпътствани с трупане на вещи и патологично събирателство, не може да се направи рязка граница между тях. Меси, Диоген, Плюшкин…това са все разстройства, които се характеризират с безразборно трупане на предмети в дома. „Думата „messie“ е измислена от американската педагожка Сандра Фелтън (от англ. mess – мръсотия, безпорядък), самата страдаща от това заболяване, но не е толкова разпространена в англоговорящите страни, където се използва главно терминът compulsive hoarding („натрапчиво запасяване/складиране“). Понятието Messie обаче е добило разпространение в медиите, особено в западна Европа. Фелтън публикува книги, които се занимават със заболяването, като по този начин запознава голям брой читатели със своя проблем.“ Цитат от Уикипедия.

Почистване при синдром на Плюшкин

Синдромът на Плюшкин е сериозно психично разстройство. Основната проява на патологичния процес е ненормалното събиране и съхранение на различни предмети и дори битови отпадъци. Синдромът на Плюшкин има много синоними: силогомания, синдром на Меси, трупане, синдром на Диоген, сенилна мизерия. Както споменахме по-горе няма ясна граници между трите синдрома. Знаете, че Плюшкин е измислен герой от романа „Мъртви души“ на Гогол. Той се характеризира с патологично скъперничество, събира вещи без да ги ползва, само заради самото събиране. Човек с такова разстройство „осейва“ дома си с огромен брой неща и дори не допуска мисълта да се отърве от тях. Много често в апартаментите на пациенти със синдром на Плюшкин има огромно количество отпадъци. Те не само имат ужасна специфична миризма, но и отделят токсични вещества, които са опасни за здравето и живота.

Снегопочистване

Снегопочистването също е сезонна услуга, специфична за късната есен, зимата и ранна пролет. Както и разчистването на дворове, така и почистване на сняг от чистачи е нещо, което правим само в определен период от годината. Почистваме малки и големи площи – частни къщи и парцели, търговски обекти, бензиностанции, индустриални обекти, частни комплекси…Може да почистим снега при вас еднократно или да си направите абонамент за сезонът на снеговете.

Обадете се на ЧИСТАЧИ.КОМ за всяка услуга по почистване, от която имате нужда.

Call Now Button