Меню Затваряне

Почистване на хамбари

Бригада чистачи за почистване на хамбари

Почистване на хамбари от стари вещи и отпадъци. Извозване на боклуци от хамбари до депо. „Хамбарът е съоръжение изработено от дърво или железобетон, служещо за съхранение на зърнени храни или за преработването им насипно състояние. Строи се под формата на призма с правоъгълно или квадратно сечение. Широко приложение намира в селското стопанство и зърнопреработвателната промишленост. В модерното селско стопанство хамбарите са заменени от силози“ /от Уикипедия/. Навремето, в старите хамбари са се съхранявали храни за хората и животните, например жито, овес, ръж и царевица. Там тези храни са били на сухо, топло и проветриво място. В тези помещения хората са успявали за запазят безценните си запаси през зимата от студ, вятър и влага.

Почистване на хамбари от чистачи в района е основна дейност от нашия портфейл. Хамбарът е нещо, което българите много са оценявали през вековете, въпреки, че напоследък тези постройки не са толкова популярни, освен, ако не гледате добитък или нямате къща за гости на село.

Защо да почистим хамбара?

Ако сте закупили или наследили къща с хамбар в провинцията и имате нужда от изхвърляне на всичко ненужно от нея и прилежащите и пристройки, ние сме хората, на които трябва да се обадите. Ако сте купили дървена къща с хамбар и имате нужда от основно изриване на всичко – обадете се на бригадата чистачи. В много случаи се налага бързо да почистите даден имот, било то плевня,  хамбар или друго. В такъв случай няма много алтернативи, особено, ако се намира в гората или на морския бряг. Ние имаме дългогодишен опит в почистването и извозването на отпадъци от хамбари. Работим професионално, изхвърляме боклуците разделно, на специализирани депа за отпадъци.

Почистване на хамбари в района на вашия град и цялата страна от чистачи.ком. Къщата и прилежащите и постройки са наш дом, убежище, крепост, но и нашия склад. Защо склад? Защото често пъти там складираме ненужни вещи поради липса на пространство. Лесно може да превърнете вече ненужната хамбар в място, където безразборно да трупате отпадъци и вехтории. Идва моментът, в който мястото става непристъпно и напълно излишно. Да не говорим, че в него може да развъдите влечуги и гризачи, ако е на полето.

Почистване на хамбар от боклуци

Важно е да поддържаме имота си чист, независимо дали става въпрос за основно жилище, за ваканционна или селска къща или за хамбар. Това ни кара да се чувстваме добре и да живеем в хармония със себе си и природата. Почистването на хамбара или друга селскостопанска постройка в една селска къща е от основна важност за всеки един човек. Важно е във всяка от тези пристройки всичко да ни е под ръка. Хамбарът е пространство, в което всичко трябва да се подреди оптимално, за да има достатъчно място за нещата, които сме планирали да държим там. Важно е от време навреме да се прави основно почистване на хамбара, а не само на къщата, в която живеем.

За почистване на имоти, хамбари се обърнете към специалист по почистване, или просто запретнете ръкави и свършете работата сами. Почистването на хамбар или от боклуци също е услуга, която извършваме за нашите клиенти. Когато в имотите няма таван или мази, всичко ненужно отива в хамбара, него ползваме за склад. Тази зона се превръща в барикадирана и недостъпна, а може да ви служи толкова добре! На практика може да се използва много по-целесъобразно: място за отдих; място за готвене, типично по български, а защо пък не; място за партита и събиране с роднини и приятели. Напоследък в хамбарите правят и къщи за гости, нещо, което в чужбина отдавна се практикува.

Каква е цената за почистване на хамбари?

Цената за почистване на хамбари не е еднозначна и не може да бъде дадена тук. Защо, ще попитат някои от вас? Защото нещата, които трябва да се почистват са много разнородни. Някои клиенти искат да им бъдат премахнати битовите отпадъци, други искат да им бъдат почистени строителните отпадъци. Трети искат да бъде почистен хамбара от сено, жито и дървени отпадъци и така нататък. Сами разбирате, че отпадъкът е доста разнороден и се кара на различни места. Повечето сметища в страната не приемат автомобилни гуми и стъкла. Това означава, че отпадъкът трябва да се сортира много внимателно и старателно.

Обикновено хамбарите са отдалечени от града или населеното място. Това прави тяхното почистване по-трудно, защото не всеки се наема да излезе извън населеното място, в което е фирмата. Често пъти тези имоти са откъснати, то и това е целта…намират се на труднодостъпни места. Пътят до там е тесен, черен или с голяма денивелация. Има редица особености, които определят стойността на услугата. И така, цената е според вида на отпадъка, количеството му, местонахождението му. Диапазонът е прекалено голям, така че не си позволяваме да дадем цени, дори и ориентировъчни, защото това би заблудило клиентите. Ще получите най-добра цена за вашия отпадък след разговор с нас. Операторите ни ще ви насочат за всяка стъпка, която трябва да предприемете, за да заявите услугата.

Услуги по почистване на хамбари

Нашите услуги по почистване на хамбари и селски имоти са разнообразни. От съвсем грубо почистване на селски къщи и хамбари след основен ремонт, до фино почистване на селски къщи от прах и ежедневно замърсяване. Екипите на Чистачи.ком ще ви помогнат във всяка една ситуация. Нашите момчета са оборудвани професионално, работят с адекватна техника и няма нещо, което да им се опре в почистването. Портфолиото ни е голямо, при нас може да поръчате всякакво почистване. Работим бързо, акуратно, качествено. Приемаме и експресни поръчки по почистване.

Чистачи.ком се грижи за околната среда при почистване на хамбари  

След почистването на вашия хамбар отпадъците се карат до специализирано сметище. Те се събират разделно – метал, дърво, хартия, пластмаса, строителни… Не се изхвърлят по нерегламентирани сметища и дерета, както за съжаление правят някои колеги. Трябва да знаете, че глобите са солени. Според нас това е правилно и това е начина да превъзпитаме тези, които не ги е грижа за природата и околната среда, в която живеят.

На нас ни пука къде ще бъде изхвърлен боклука. Не са малко клиентите, които ни молят да изхвърлим боклука на нерегламентирано сметище, само и само услугата да излезе по-евтина. Хора, знайте, че ние никога няма да изхвърлим отпадъците след почистването на вашата къща където ни падне. Това не подлежи на коментар. Боклукът отива на сметище! В това наше становище сме категорични.

Доверете се на чистачите от нашия екип, за да сте спокойни, че нищо във вашия дом или хамбар няма да пострада или да изчезне, че стените ще останат непокътнати след почистването, че вашите ценни вещи ще ви бъдат отнети неправомерно. При нужда от почистване на хамбари се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

  1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
  2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
  3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
  4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
  5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
  6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
  7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
  8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button