Меню Затваряне

Почистване на къщи

Фирма за почистване на къщи от боклуци

Почистване на къщи в района на вашия град и цялата страна от чистачи.ком. Къщата е наш дом, убежище, крепост, но и нашия склад. Защо склад? Защото често пъти там складираме ненужни вещи поради липса на пространство.

Много е важно да поддържаме жилището си чисто. Това ни кара да се чувстваме добре и да живеем в хармония. Почистването на къщата или апартамента е от основна важност за всеки един човек. Важно е в един дом всичко да ни е под ръка, но това не е достатъчно. В имота ни трябва да има ред. Къщата е пространство, в което има място за всичко, въпросът е да е подредено по правилния начин. Важно е от време навреме да се прави основно почистване на къщата. За почистване на къщи се обърнете към специалист по почистване, или просто запретнете ръкави.

Услуги по почистване на къщи

Нашите услуги по почистване на къщи са разнообразни. От съвсем грубо почистване на къщи след основен ремонт, до фино почистване на къщи от прах и ежедневно замърсяване. Екипите на Чистачи.ком ще ви помогнат във всяка една ситуация. Нашите момчета са оборудвани професионално, работят с адекватна техника и няма нещо, което да им се опре в почистването. Портфолиото ни е голямо, при нас може да поръчате всякакво почистване. Работим бързо, акуратно, качествено. Приемаме и експресни поръчки по почистване.

 • Почистване на етаж от къща от боклуци;
 • Почистване на къща с двор от битови отпадъци;
 • Почистване на строителни отпадъци от къща;
 • Почистване на стая от стари мебели и вехтории;
 • Почистване от мека мебел;
 • Почистване на пластмасови отпадъци от къща;
 • Почистване от стари и ненужни ел. уреди;
 • Почистване на вехтории от къща;
 • Почистване на къща от стари дрехи;
 • Почистване на спалня в къща от легла и матраци;
 • Почистване на къщи след смърт;
 • Почистване на паяжини и изпражнения от гълъби от къщи;
 • Почистване на стара къща от бойлери и стари перални;
 • Почистване на покъщнина и стари съдове и домашни потреби;

Почистване на тераси и балкони

Почистването на тераси и балкони също е наш специалитет. Обикновено хората имат навик да трупат излишните вещи в мазето или на тавана. Когато в имотите няма таван или мази, всичко ненужно отива на балкона. Той се превръща в барикадирана и недостъпна зона.

Каква е цената за почистване на къща?

Цената за почистване на къща не е еднозначна и не може да бъде дадена тук. Защо, ще попитат някои от вас? Защото нещата, които трябва да се почистват са много разнородни. Някои клиенти искат да им бъдат премахнати битовите отпадъци, други искат да им бъдат почистени строителните отпадъци. Трети искат да бъде почистена къщата след смяна на дограма, четвърти искат да ги отървем от керемидите след смяна на покрив. Сами разбирате, че отпадъкът е доста разнороден и се кара на различни места. Повечето сметища в страната не приемат автомобилни гуми и стъкла. Това означава, че отпадъкът трябва да се сортира.

Ние инвестираме много труд в почистването на една къща, нормално е да поискаме и адекватно заплащане за него. Почистваме къщи със собствен транспорт и депонираме отпадъците на сметище, не ги изхвърляме в дерето.

И така, цената е според вида на отпадъка, количеството му, местонахождението му. Диапазонът е прекалено голям, така че не си позволяваме да дадем цени, дори и ориентировъчни, защото това би заблудило клиентите. Ще получите най-добра цена за вашия отпадък след разговор с нас. Операторите ни ще ви насочат за всяка стъпка, която трябва да предприемете, за да заявите услугата.

След почистването на къщи отпадъците се карат до депо. Отпадъците се събират разделно. Не се изхвърлят по нерегламентирани сметища и дерета. Трябва да знаете, че глобите са солени.

Call Now Button