Меню Затваряне

Почистване на къщи

Фирма за почистване на къщи от боклуци

Почистване на къщи в района на вашия град и цялата страна от чистачи.ком. Къщата е наш дом, убежище, крепост, но и нашия склад. Защо склад? Защото често пъти там складираме ненужни вещи поради липса на пространство.

Много е важно да поддържаме жилището си чисто. Това ни кара да се чувстваме добре и да живеем в хармония. Почистването на къщата или апартамента е от основна важност за всеки един човек. Важно е в един дом всичко да ни е под ръка, но това не е достатъчно. В имота ни трябва да има ред. Къщата е пространство, в което има място за всичко, въпросът е да е подредено по правилния начин. Важно е от време навреме да се прави основно почистване на къщата. За почистване на къщи се обърнете към специалист по почистване, или просто запретнете ръкави.

Услуги по почистване на къщи

Нашите услуги по почистване на къщи са разнообразни. От съвсем грубо почистване на къщи след основен ремонт, до фино почистване на къщи от прах и ежедневно замърсяване. Екипите на Чистачи.ком ще ви помогнат във всяка една ситуация. Нашите момчета са оборудвани професионално, работят с адекватна техника и няма нещо, което да им се опре в почистването. Портфолиото ни е голямо, при нас може да поръчате всякакво почистване. Работим бързо, акуратно, качествено. Приемаме и експресни поръчки по почистване.

 • Почистване на етаж от къща от боклуци;
 • Почистване на къща с двор от битови отпадъци;
 • Почистване на строителни отпадъци от къща;
 • Почистване на стая от стари мебели и вехтории;
 • Почистване от мека мебел;
 • Почистване на пластмасови отпадъци от къща;
 • Почистване от стари и ненужни ел. уреди;
 • Почистване на вехтории от къща;
 • Почистване на къща от стари дрехи;
 • Почистване на спалня в къща от легла и матраци;
 • Почистване на къщи след смърт;
 • Почистване на паяжини и изпражнения от гълъби от къщи;
 • Почистване на стара къща от бойлери и стари перални;
 • Разчистване на килими и черги от къщи;
 • Почистване на покъщнина и стари съдове и домашни потреби;

Почистване на тераси и балкони

Почистването на тераси и балкони също е наш специалитет. Обикновено хората имат навик да трупат излишните вещи в мазето или на тавана. Когато в имотите няма таван или мази, всичко ненужно отива на балкона. Той се превръща в барикадирана и недостъпна зона. На практика може да се използва много по-целесъобразно: място за отдих; място за готвене, типично по български, а защо пък не; място за простиране и много други.

Каква е цената за почистване на къщи?

Цената за почистване на къща не е еднозначна и не може да бъде дадена тук. Защо, ще попитат някои от вас? Защото нещата, които трябва да се почистват са много разнородни. Някои клиенти искат да им бъдат премахнати битовите отпадъци, други искат да им бъдат почистени строителните отпадъци. Трети искат да бъде почистена къщата след смяна на дограма, четвърти искат да ги отървем от керемидите след смяна на покрив. Сами разбирате, че отпадъкът е доста разнороден и се кара на различни места. Повечето сметища в страната не приемат автомобилни гуми и стъкла. Това означава, че отпадъкът трябва да се сортира много внимателно и старателно.

Ние инвестираме много труд в почистването на една къща, нормално е да поискаме и адекватно заплащане за него. Почистваме къщи със собствен транспорт и депонираме отпадъците на сметище, не ги изхвърляме в дерето.

И така, цената е според вида на отпадъка, количеството му, местонахождението му. Диапазонът е прекалено голям, така че не си позволяваме да дадем цени, дори и ориентировъчни, защото това би заблудило клиентите. Ще получите най-добра цена за вашия отпадък след разговор с нас. Операторите ни ще ви насочат за всяка стъпка, която трябва да предприемете, за да заявите услугата.

Чистачи.ком се грижи за околната среда при почистване на къщи

След почистването на къщи отпадъците се карат до депо. Отпадъците се събират разделно. Не се изхвърлят по нерегламентирани сметища и дерета. Трябва да знаете, че глобите са солени. Според нас това е правилно и това е начина да превъзпитаме тези, които не ги е грижа за природата и околната среда, в която живеят.

На нас ни пука къде ще бъде изхвърлен боклука. Не са малко клиентите, които ни молят да изхвърлим боклука на нерегламентирано сметище, само и само услугата да излезе по-евтина. Хора, знайте, че ние никога няма да изхвърлим отпадъците след почистването на вашата къща където ни падне. Това не подлежи на коментар. Боклукът отива на сметище! В това наше становище сме категорични.

Малко по-горе споменахме за сортиране на отпадъка след почистване на къща.. Да, това е така. Цената на смесения отпадък на сметище е огромна, защото се налага неговото сортиране след това. Представете си колко хора и ресурс ще трябва да отделят хартията от метала, дървото от пластмасата, битовите от строителните отпадъци и т.н.

За почистването на къщи от чистачи

Моят дом е моята крепост, са казали хората. Да, напълно сме съгласни с това. Нека тогава почистим крепостта. При почистването на къщи има много особености, с които трябва да се съобразим. Обикновено в къщите има много стари мебели, когато решим да се разделим с тях трябва да внимаваме кой ще ги изнася. Цел номер едно е да не се повреди и останалото имущество покрай почистването. Затова трябва екипите да „пипат с ръкавици“, както се казва. Отговорността е ваша при подбора на фирма за почистване на къщи. Отговорността става наша, когато се съгласим да извършим почистването и влезнем във вашия дом.

Доверете се на чистачите от нашия екип, за да сте спокойни, че нищо във вашия дом няма да пострада или да изчезне, че стените ще останат непокътнати след почистването, че вашите ценни вещи ще ви бъдат отнети неправомерно.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

 1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
 2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
 3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
 4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
 5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
 6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
 7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
 8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button