Меню Затваряне

Почистване на къщи от мебели

Изхвърляне на стари мебели и вещи

Почистване на къщи от мебели и вехтории

Ако имате нужда от почистване на къщи от мебели и вехтории ние ще ви помогнем в това начинание. Ние сме бригада чистачи, на която може да разчитате, ако имате нужда от разчистване на домове. Може да ни потърсите, ако искате да отстраните нежеланите предмети от вашия имот. Ние правим демонтаж и изхвърляне на стари мебели, начупване и изхвърляне на дървении, както и извозване на дивани до депо. Къщата е нещо прекрасно, но си иска работа. Не е лесно да се чисти, не е лесно и да се поддържа в добър вид. За да се чувствате добре във вашия имот трябва да го подреждате редовно и да изхвърляте това, което не ви трябва.

В наши дни всеки има нужда от пространство, не го запълвайте със стари мебели и вещи. Освободете се от старото обзавеждане с помощта на фирма за извозване на мебели. Така ще освободите място за новото. Смяна на интериора се прави все по-често в наши дни. Нашето поколение с лека ръка хвърля старата мебелировка и я заменя с ново. Това не е било така при нашите баби и дядовци, а дори и при нашите родители. Навремето мебелите са се предавали поколения наред и са служели дълго. Разбира се, качеството е било различно.

Разчистване на домове от отпадъци с бригада хамали

Разчистването на дома не е само разчистване на стаите, то включва и разчистване на екстериора. Освен демонтаж и изхвърляне на стари мебели от къщи ние може да почистим и вашия двор. Имаме и бригада за почистване на дворове от храсти и дървета и извозване на растителния отпадък. Всеки трупа ненужни вещи и мебели и идва момент, когато трябва да се отърве от тях. Има различни начини за изнасяне на боклука и почистване на къщи от мебели – със собствени сили, с приятели или с фирма за почистване. Внимавайте с изхвърлянето на стари мебели до контейнерите, има глоби от общината. Вярно ли е, че столична община извозва безплатно едрогабаритни отпадъци? Това не е първоаприлска шега, но се случва изключително рядко, за съжаление. Не разчитайте на общината да ви свърши работа с изхвърлянето на старите мебели.

Нашите чистачи и хамали са добре обучени професионалисти. Те се се справят с изнасяне на отпадъците от вашия дом. Те ще имат грижата за товарене на отпадъци и извозване до депо. Ние нямаме реклама, че предоставяме най-ниски цени за изхвърляне на стари мебели, но имаме претенцията, че държим на нашата цена и тя остава непроменена докрай. При почистване на къщи от мебели и електроуреди е добре за ползвате бригада за изнасяне на боклуците. Мислим си, че мебелите, които ще изхвърляме са малко, но се оказва, че лесно може да се напълни цял камион.

Изхвърляне на мебели до депо с хамали и чистачи

При разчистване на домове от вехтории хамалогията е голяма. Трябва да се спазват и определени правила при почистване на къщи от мебели, защото глобите може да са солени. какво имаме предвид? След като имотът бъде почистен отпадъците се карат до депо и се изхвърлят разделно. Ако сте ришили, че може да оставите старите мебели пред контейнера грешите. Глобата ще е солена. В Бълария още няма определени дни от седмицата, в които общината се грижи за събира и извозване на старите мебели и обзавеждане. Изхвърлянето на мебели до депо за отпадъци е задължително.

Ние имаме собствен транспорт и ще изхвърлим старите мебели до специализирано депо. Ако се налага те предварително ще бъдат разкомплектовани. Задължително е металите да се отделят от дървото и пластмасата Все пак трябва отпадъците да се събират разделно.

изнасяне на диван и табуретки при почистване на къщи от мебели

Какво включна почистването на къщи от мебели?

 • Почистване на мазе пълно с буркани и вехтории и изхвърляне на отпадъците на сметище; почистване на избено помещение от отпадъци и стари мебели;
 • Разчистване на домове, които са клошарски или силно замърсени: изнасяне на мебели и боклуци от стаите и сваляне до превозното средство;
 • извозване на битови отпадъци от занемарени къщи;
 • извозване на овехтяло обзавеждане и строителни отпадъци след ремонт от имоти;
 • изхвърляне на русенско лгло до сметище от хамали;
 • изхвърляне на мебели от хол до депо;
 • Разчистване на таван от мебели и боклуци и извозване на старо легло с матрак до депо, например;

Цена за почистване на къщи от мебели

Нашата цена за разчистване на домове от мебели и вещи е комплексна. В цената е включено всичко, от събиране на отпадъци, изнасяне пеша от етаж, товарене на превозното средство, извозване и разтоварване на депо. Не се заблуждавайте, че може за 50 или 100 лв. да почистим стая от къща. И така, каква е цената за изхвърляне на стари мебели и боклуци? Зависи от това, което ще се изнася и извозва до депо. Избягвайте съмнително ниските оферти, има голяма вероятност да станеже жертва на изнудване. Напоследък зачестиха случаите, в които клиенти ни търсят, защото са били изнудвани. Обявената в началото ниска цена се повишава стократно. Така е, винаги евтиното излиза скъпо!

Цената за почистване на къщи от мебели включва демонтаж и изхвърляне на едрогабаритните отпадъци. Може да разчитате на нас и за начупване и изхвърляне на обемистите мебели, които не може да се поберат цели в превозните средства.

Почистване на къщи от мебели и извозване на мебели до депо

Основните неща, от които клиентите ни искат да се отърват при разчистване на домове това са старите мебели. Извозването на мебели до депо е услуга, която изпълняваме ежедневно за нашите клиенти. Правим изхвърляне на стари мебели до депо от всякакви къщи и апартаменти. Много клиенти ни питат дали предлагаме контейнери за извозване на отпадъци? Да, понякога правим извозването на боклуците до депо и с контейнери, но те не са подходящи за изхвърляне на старите мебели, защото се пълнят прекалено бързо и с много малко.

почистване на къщи от мебели - изхвърляне на дивани до сметище - https://www.chistachi.com/

Демонтаж и изхвърляне на стари мебели до депо

Какво се случва с вашите стари мебели? Обикновено, когато се налага да правим извозване на стари мебели до депо ние правим демонтаж и начупване, за да ги разкомплектоваме. Често пъти се налага и да ги начупим, за да заемат по-малко място и да могат да бъдат натоварени както трябва в превозното средство. Обемистите предмети са трудно преносими, понякога спълбищата са тесни и без да са начупени дори не могат да излезнат през вратата. Не във всеки жилищен блок има асансьор, а свалянето на голяма холна гарнитура от висок етаж по стълбите е доста неприятна и сложна задача. Освен, че трябва да бъдат свалени мебелите и вещите, не трябва да се допуска да има повреда по имуществото и общите части.

Можем ли да дарим старите мебели?

Да, разбира се. Това е благородно дело. Ние също даряваме някои запазени мебели на хора в нужда. За целта правим дезинфекция, за да може да се ползват безопасно. Има мебели и вещи, които заслужават втори шанс. Ако предишните им стопани са били чисти и за ги поддържали в добро състояние ние често ги даряваме, вместо да ги откараме до сметище и да ги изхвърлим. Така се грижим и за природата, а и за хората, които в момента не могат да си позволят нещо по-ново.

изнасяне на стара секция от етаж без асансьор при почистване на къщи от мебели

Фирма за почистване на къща или апартамент от стари мебели

Въпросът е защо да изберем фирма за почистване на апартамент или къща, когато искаме да се отървем от старите мебели? Защото фирмите в бранша предлагат комплексни услуги. Ако викнете бригада за изнасяне на покъщнина и стари вещи ще спестите много време и нерви. Обикновено клиентите ни нямат грижа да нищо, само тпрябва да ни дадат достъп до имота, ние ще свършим всичко необходимо:

 • изнасяне на стари мебели от етаж;
 • почистване на къща с отпадъци;
 • изхвърляне на битови отпадъци от къща или апартамент;
 • демонтаж и изхвърляне на гардероби;
 • начупване и изхвърляне на дограми и дървении от апартаменти, къщи, тавани и мазета;
 • изхвърляне на всякакви ненужни вещи от дома;
 • ивозване до депо на дивани, маси и столове и др.

Защо да изберете chistachi.com за извозване на мебели до депо при разчистване на домове?

Ако имате нужда от експресна услуга по извозване на мебели до депо, ние сме насреща – фирма за извозване на отпадъци, стари мебели и вещи в София, Пловдив, Русе и страната. Ние събираме, изнасяме и изхвърляме строителни и битови отпадъци на много добри цени. Предлагаме извозване на мебели и строителни отпадъци от апартаменти, къщи, гаражи, тавани и мазета с хамали и чистачи. Имаме собствен превоз за товаренето, извозването и изхвърлянето на старите мебели и вещи до депо.

Чистачи.ком работи на територията на всеки град по извозването на мебели. Може да поръчате услуга за вашето населено място, ако търсите фирми за извозване на строителни отпадъци или стари мебели до сметище. Просто се свържете с наш екип, за да ви съдействаме и информация за събиране и извозване на отпадъци, стари мебели и електроуреди и да ви дадем цена. Ние сме утвърдени специалисти в бранша. На вярното място сте, ако се нуждаете от извозване на отпадъци. Телефонът е един – ЧИСТАЧИ 0888881000. Работим за нашите клиенти 7/7, просто се обадете! Може да се свържете с нас и чрез контактната форма.

Call Now Button