Меню Затваряне

Почистване на имоти

Почистване на имоти от растителни, битови и строителни отпадъци в региона.

Какво представлява почистване на имоти, а и какво е имот? Думата „имот“ в българския език се свързва предимно със собственост върху недвижимо имущество. За недвижимо имущество се смята собствеността върху различните видове и категории земи и различните видове и с различно предназначение сгради и части от сгради. /източник Уикипедия/. Като цяло българинът обича имотите, обича да има свой собствен имот, за да се чувства спокоен. Но, когато имаме имот носим и отговорност. За съжаление у нас няма закони, които да задължат собствениците да поддържат своя имот в добър вид, но ако имаме съвест и сме естети няма да го оставим да пустее.

Всеки имот, както и всяка кола, имат нужда от почистване и поддръжка. Ако оставим каквото и да било на произвола на съдбата то запустява или се разваля. Независимо дали говорим за къща, офис, апартамент или бунгало, двор или градина, почистването на имоти е важна част от нашия живот.

Почистване на имоти от дървета и храсти

Има два вида почистване на имоти от дървета, храсти и други растителни отпадъци – такива, които се налага да бъдат просто поддържани сезонно, и такива, които са лошо стопанисвани и са се превърнали в джунгла. При вторите разчистването на избуялата растителност наистина е предизвикателство. Нашата бригада чистачи може да върне предишния блясък на всеки изоставен двор или парцел.

Какво включва услугата по почистване на имоти от дървета и храсти

 • Отрязване на опасни или счупени клони в близост до сгради, улици и електропроводи;
 • Кастрене на дървета и високи храсти по желание на клиента;
 • Извозване на растителните отпадъци до депо в района;
 • Извозване на отсечени дървета и клони и други.

Обръщаме внимание на нещо изключително важно, което трябва да знаете преди да предприемете сеч на дървета. Необходимо ви е да имате разрешително от кмета на общината, дори дърветата да са във вашия собствен двор или парцел. Това разрешително е нужно както за премахване на дървото, така и за неговото транспортиране извън имота. Без такова разрешително рискувате глоба, а ние няма да се наемем да извършим услугата.

Почистване на имот от избуяла трева

Не е чудно, че природата всяка година се опитва да вземе своето от нашия двор, терен или градина. Напролет, ако не се погрижим адекватно за своя имот, има вероятност да се е превърнал в непроходим терен, осеян с коприва и къпини. Знаете колко бързо се развива растителността през пролетта, особена, ако годината е дъждовна. Не оставяйте нищо на случайността. Свържете се с нас от ЧИСТАЧИ.КОМ, ако не сте успели да се преборите навреме с растителността и плевелите.

Почистване на имот от изсъхнали дънери

Независимо дали става въпрос за почистване на запустяло дворно място или изоставен парцел, проблемът с изсъхналите дънери във вашия имот е голям. Те са пречка, за да превърнете вашите мечти в реалност, най-малко, защото представляват грозна гледка. Освен това не може да направите нищо, ако дворът ви е осеян с изсъхнали пънове. Не забравяйте, че изкореняването на дънери е трудоемко. Има дървета, които пускат изключително дълбоки корени и е необходимо хората, които ще се заемат с това да са добре екипирани.

Екипите на ЧИСТАЧИ.КОМ използват професионална техника, за да може да се гарантира добър краен резултат. Работим професионално и отговорно.

Почистване на запустели имоти от битови отпадъци

Много често нашите клиенти се сещат за почистване на запустели имоти от битови отпадъци, когато отпадъците вече са започнали да пречат, или когато имотът ще се продава. За съжаление натрупаните количества в този момент са изключително големи и почистването не е нито лесно, нито евтино. Цената за едно такова почистване е много разтегливо понятие, всеки случай е сам по себе си. След консултация на клиента с наш представител се дава адекватна цена, изцяло съобразена с конкретния имот.

Почистване на изоставени имоти от дървени и метални отпадъци

Вероятно се питате какво ли включва почистването на имот от дървени и метални отпадъци? Много хора, особено такива, които страдат от патологично събирателство, затрупват своите домове, а и дворове и терени с всевъзможни отпадъци. Натъкваме се на терени, върху които е пълно с разхвърляна или добре подредена дървена дограма, десетки черчевета и части от прозорци и врати. Не са малобройни и случаите, когато на терена за почистване заварваме брони и десетки остатъци от стари коли. Като цяло парцелът, който е затрупан с метални и дървени отпадъци не е възможно да се ползва пълноценно.

Почистване на парцели и градини от камъни

Не е необходимо непременно да садите дървета и зеленчуци, за да поръчате почистване на на своя двор, градина или парцел от камъни. Камъните в дворното място или в имота пречат да реализирате плановете си. Те правят мястото неуютно и непълноценно за ползване. Затова ви предлагаме услугата по почистване на парцели и градини от камъни на добра цена.

Заравняване на терени

Ако сте закупили къща с двор или терен, който искате да ползвате пълноценно и той има нужда от заравняване, може да се обърнете към нас. Нашите екипи може да заравнят вашия терен, дори и да има голяма денивелация. Ние имаме дългогодишен опит в почистването и извозването на отпадъци от всякакви терени. Знаете, че ако теренът е много замърсен, най-напред трябва да се почисти от боклуци – битови, метални, дървени, строителни. След това се пристъпва към неговото заравняване.

Почистване на запустели имоти от боклуци

Както вече неколкократно споменахме, всеки имот има нужда от почистване. Независимо дали става въпрос за градина, двор, нива, къща или апартамент, ние от чистачи.ком ще дадем добра цена за почистване. Не се ограничаваме с почистване само на битови или само на строителни отпадъци. Чистим всичко, от мазето до тавана, от двора и градината.

При нужда от почистване на имоти и парцели се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

 1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
 2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
 3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
 4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
 5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
 6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
 7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
 8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button