Меню Затваряне

Почистване на дворове

Бригада за почистване на дворове и дворни места от боклуци и косене на трева

Почистване на дворове от всякакви боклуци, косене на трева, професионално разчистване на дворни места с хамали и чистачи в района – това е една от услугите, които предлагат екипите на chistachi.com. Дворът е привилегия, но и отговорност. Всеки, който има дворно място трябва да се грижи за него така, както се грижи за къщата си или апартамента. Всяко нещо има нужда от поддръжка, за да служи дълго и добре. Тя трябва да е постоянна, в противен случай дворът запустява и става почти или напълно неизползваем.

Ние предлагаме професионални и надеждни услуги, свързани с почистването на дворното ви място, с премахване на дървета, храсти, трева и поддръжка на дворове в района. Можете да разчитате изцяло на екипите на ЧИСТАЧИ, ако имате нужда от разчистване на запустели терени, подрязване, косене, оформяне на растителност и цялостна грижа за двора или градината.

Грижи за дворното място през сезоните

През всеки сезон грижата за двора е различна и специфична. През зимата е необходимо също да се полагат грижи за дърветата и храсти в двора, за да не пострадат от снега или студа и да се запазят в добро здраве. През пролетта трябва да се почистят изсъхналите листа и клони, както и да се подрежат плетовете и дръвчетата. Също така трябва да се прекопае почвата около тях. Тогава се прави и резитбата на розите и другите храсти, както и на живия плет. През лятото трябва да косим редовно тревата и да поливаме дръвчетата и храстите, за да не изсъхнат, особено, ако жегите са големи. Доста е и работата през есента по двора, за да се подготви за зимата. Тогава повечето хора се сещат да разчистят дворовете си, за да не бъдат затрупани различни боклуци под снега и да изгният под снежната покривка.

Цени за почистване на дворове с фирма за почистване на дворове

Един от най-често задаваните въпроси от нашите клиенти към екипа по почистване на дворове е каква е цената за почистване на двор. Може да ви предложим атрактивна и добра цена за почистване на дворове в района. Окончателната цена по разчистването на двора зависи от няколко неща, а именно:

 • Големина на двора, който ще се почиства;
 • Денивелацията на терена;
 • Видове и обем на отпадъците;
 • Видове и обем на растителността;
 • Степен на залесяване на дворното място;
 • Степен на замърсеност на двора – ако става въпрос за почистване на клошарски двор нещата са съвсем различни и цената също;

Обадете се за оферта. Ние с радост ще се погрижим да ви дадем подходяща и добра цена за почистването точно на вашия двор. Свържете се с някой от екипа, за да уточним подробностите.

Услуги по почистване на дворове

 • Събиране на едрогабаритни отпадъци от двор;
 • Почистване на двор от всякаква растителност;
 • Събиране на растителни отпадъци от дворове;
 • Подрязване и рязане на жив плет;
 • Косене на трева, бурени и коприва;
 • Рязане на дървета;
 • Кастрене на дървета;
 • Рязане на храсти и къпинаци;
 • Изкореняване на дънери;
 • Рязане на клони;
 • Премахване на опасни дървета, близко стоящи до къщи и постройки;
 • Изнасяне и извозване на растителен и битов отпадък от двор и други;
 • Разчистване на много запустял двор от растителност, битови и строителни отпадъци;
 • Почистване на дворове, изхвърляне и извозване на керемиди след ремонт на покриви;
 • Събиране и изнасяне на довлечени от вятъра боклуци;
 • Събиране на разпръснати по двора дребни отпадъци;
 • Почистване на двор от боклуци след строеж;
 • Събаряне и демонтаж на бараки и постройки;
 • Почистване и извозване на тор от животни;

Дори да има нещо, което не намирате в горния списък се свържете с нас, ние ще може да ви съдействаме.

Цена за почистване на клошарски двор

Както споменахме по-горе, цената за почистване на клошарски двор е различна. Почистването на парцели с висока степен на замърсяване и трудно. По-високата цена се определя от спецификата на тази дейност. Почистването на клошарско дворно място, както и почистването на клошарски имот изискват съвсем различен ресурс и подход. Екипите, които ще се заемат с тази задача трябва да бъдат специално оборудвани, заради мръсотията и вонята, която се очаква да намерят там. И това не е всичко. Освен неприятната миризма, боклукът, който се генерира в клошарския имот е в огромни количества. Не на последно място е и вида на отпадъците от такова място. В тези дворове не става въпрос само за разчистване на паднали дънери, клони и листа. На такива места се натъкваме на брутални гледки и много органични отпадъци – умрели животни, фекалии, развалена храна и т.н.

Когато се налага почистване на клошарско дворно място и къща ресурсите от хора и техника, които са необходими са също големи – трябват много хора, много превозни средства, много техника. Лекомислено е да се вярва, че разчистването на клошарски двор е лека работа, както и, че ще може да се справите сами.

Боклуците от клошарските дворове и имоти се сортират още на място, за да може да се разпределят в съответното превозно средство, което ще ги извози до съответното депо – метални отпадъци отделно, строителни отпадъци отделно, хартия и пластмаса отделно, битови отпадъци отделно.

Чистачи.ком се грижи за околната среда при почистване на дворовете

След почистването на двора и косене на трева, отпадъците се карат до специализирано сметище. Както казахме, те се събират разделно – метал, дърво, хартия, пластмаса, строителни… Не се изхвърлят по нерегламентирани сметища и дерета, както за съжаление правят някои колеги. Трябва да знаете, че глобите са солени. Според нас това е правилно и това е начина да превъзпитаме тези, които не ги е грижа за природата и околната среда, в която живеят.

На нас ни пука къде ще бъде изхвърлен боклука. Не са малко клиентите, които ни молят да изхвърлим боклука на нерегламентирано сметище, само и само услугата да излезе по-евтина. Хора, знайте, че ние никога няма да изхвърлим отпадъците след почистването на вашия имот където ни падне. Това не подлежи на коментар. Боклукът отива на сметище! В това наше становище сме категорични.

Доверете се на чистачите от нашия екип, за да сте спокойни, че нищо във вашия двор или имот няма да пострада или да изчезне, че всичко ще остане непокътнато след почистването; не се притеснявайте, че вашите ценни вещи ще ви бъдат отнети неправомерно. При нужда от почистване на дворове и дворни места се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване на дворни места и разчистване на дворове?

 1. Разполагаме с професионално обучени специалисти за почистване на дворове, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
 2. Следваме добрите практики за дейностите по разчистване на дворове и терени и извозване на отпадъци;
 3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване и инструменти;
 4. Непрекъснато обновяваме нашия инвентар и екипировка;
 5. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
 6. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
 7. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
 8. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
 9. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме
 10. Предлагаме адекватна цена за косене на трева и почистване на двор.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button