Меню Затваряне

3 етапа при почистване на дворове от боклуци

Разчистване на дворове

3 етапа при почистване на дворове от боклуци през пролетта

Ние ще ви дадем идея за 3 етапа при почистване на дворове от боклуци. Идва пролет, с нея идва хубавото време и доброто настроение. Нуждата от разчистване на дворни места от боклуци става все по-голяма. Природата се събужда за нов живот. Но какво се разкрива под снега и след него? Отговорът често е един: купища боклуци и ненужни вещи. Под тях пролетната трева не може дори да израсте. Ами тогава, викнете фирма за почистване на дворове от боклуци.

Почистване и извозване на боклуци от дворове

Ето какво бихте могли да направите, за да върнете красотата на своя двор и да го направите приветлив и уютен:

Направете план за действие при разчистване на дворното място

1. Направете план за това, от което искате да се отървете и искате да премахнете от своя двор. Представете си как искате да изглежда вашата градина, и как се виждате вие в нея. Със сигурност ще ви е приятно да имате красиво място, кът сред природата, в който може да разпуснете след работа или през свободното си време. Не мечтаете ли за зелена трева, добре окосена…подредени алеи с цветя, по които да се разхождате…беседка или масичка с чадър и столчета, под сянката на който да се скриете в горещините…Всичко това е постижимо, едно почистване на двора ви дели от него. Едва ли купищата с непотребни предмети, чували с отпадъци, стари дограми и други боклуци, които сте „зазимили“ ще са приятна гледка.

Важен съвет при почистването на дворни места от боклуци

Всеки има склонност да изнася от къщи това, от което иска да се освободи и да го остави в мазето, на тавана или в двора „за малко“. Така превръщате ценно за вас място в сметище, което не само загрозява гледката ви, но и ви носи отрицателни енергии и чувства всеки път когато го погледнете. А нещата може да са много по-красиви…Имайте предвид, че понякога нещата изглеждат прости и лесни, но в процеса на почистването на дворове възникват непредвидени обстоятелства. Това, което сме си мислили, че ще стане едва ли не за час, може да отнеме и един ден.

Почистване на запустели дворове, почистване на боклуци от дворове
Чистене и извозване на боклуци от дворове, разчистване на тревни площи от Чистачи.

Намерете фирма за почистване на дворове от боклуци

2. Организирайте бригада от приятели, или намерете фирма за почистване на дворове, която да изпълни вашия план. Вероятно има доста храсти и клони, които трябва да се изрежат. Със сигурност има корени или дънери, които трябва да се изкоренят и изнесат. Трябва да се подрежат храстите, да не говорим за изнасяне на всички ненужни вещи, които са натрупани в някой ъгъл. Ако имате голяма градина е вероятно там да и избуяла трева. Тя трябва да се окоси, а косенето на трева от двор съвсем не е лека работа.

Много хора събират какви ли не предмети с идеята, че един ден може да потрябват, но много често в момента, в който се нуждаете от тях вие не може да ги намерите, защото имате няколко кашона с „ценни“ неща и нямате представа къде и какво сте оставили.

Още един важен съвет от нас при почистването на дворове

Позната история, нали…отивате и си купувате това, което ви е нужно от магазина. Да, но при поредното пролетно почистване го намирате, но то вече не ви трябва. Случвало ли ви се е да пазите и старата дограма, за да я закарате и монтирате на вилата, или за да я дадете на ваш приятел, който си прави бунгало в планината и ви е помолил да му събирате стари мебели и вещи…Сега е моментът да се отървете от всичко това и вариантите са два. Първо – събирате сговорна дружина, която за няколко дни да се справи в боклуците по двора, да окоси тревата, да ореже храстите и клоните на дърветата. Второ – обаждате се на фирма за почистване и извозване на отпадъци.

Фирмата за почистване на дворове е специалист в тази област. Тя ще извърши почистване на двора за вас в кратък срок.

Ето какви услуги предлагат специализираните фирми за почистване и извозване на боклуци от дворове:

– косене на трева в дворове и градини

– рязане на клони, рязане на храсти

– рязане на опасни дървета

– премахване на стари дънери

– изнасяне и извозване на стари мебели

– изнасяне и извозване на стари ел. уреди

– изнасяне и извозване на дървена дограма от двор

– изнасяне и извозване на метални отпадъци от дворно място

– разчистване на боклуци от дворове и градини…

Ето и още един съвет от нас след разчистване на дворни места

3. Погрижете се за „обзавеждането“ на двора с красиви градински мебели и евентуално барбекю, за да се насладите на пълноценна почивка и отмора. Списания, Интернет, Instagram, Pinterest, Facebook…изключително много възможности имате, за да почерпите идеи и да намерите своето вдъхновение за това как да изградите и обзаведете вашето дворно място или градина. Дали ще сложите масичка с чадър и столчета, или ще опънете шатра…изборът е ваш, въпросът е да направите вашият оазис уютен и красив. Вашата градина или двор е мястото, където ще може да се насладите на късче от природата необезпокоявани от никого. Вариант за вашия двор или градина е и беседката. Това е лека конструкция, която може да се направи много елегантно и да предаде неповторим чар на цялата къща.

Предимството да имате беседка в двора е, че дори и при по-тежки атмосферни условия ще може да останете на открито. Тогава няма да имате притеснение, че вятърът ще отнесе чадъра и столовете. Какъвто и вариант да изберете, важното е да се чувствате удобно и да ви харесва. В крайна сметка това е вашето място. Може да сте щастливи и на една гола поляна. Важното е да сте обградени с любимите си хора.


Екипите на ЧИСТАЧИ.КОМ ще ви помогнат, и с жива сила и със съвети, да направите почистване на двора от боклуците и да превърнете запустялата градина или занемарения двор в райско кътче.

Не чакайте лятото да почука на вратата. Подгответе се от рано, изчистете и се отървете от боклука. Това може да стане с наша помощ или с помощта на вашите близки и приятели. Изборът е ваш, а идеите са от нас! При разчистване на дворни места има особености. Доверете се на професионалистите за това!

Call Now Button