Меню Затваряне

Почистване на гаражи

Бригада за почистване на гаражи и извозване на боклуците от тях

Почистване на гаражи и гаражни клетки с чистачи. Изнасяне и извозване на стари мебели и вещи от гаражи до депо. Гаражът е привилегия, с която не всеки може да се похвали. Но когато притежаваме гараж, това носи и своите отговорности. Необходимо е да се поддържа и почиства редовно. Гаражът, както и тавана и мазето, е място където държим колата, но не само. Обикновено там си правим и нещо като работилничка, а ако сме „баш майстори“ просто го използваме като допълнителен килер или складово помещение.

Много хора имат гаражи, а нямат коли. Тогава той автоматично се превръща в ново пространство за съхранение. Ако не се налага да вкарваме колата си в него, лесно го запълваме с какво ли не – багажи, стари мебели и дрехи, излезли от употреба ел. уреди и т.н. Малко скъпо излиза да ползваме гаража за склад, имайки предвид цените на гаражите в момента, но всеки си преценява.

Независимо дали гаражите са подземни, надземни или обособени като отделна постройка, те имат нужда от редовно почистване, както и вашия дом. На всеки може да му се наложи да повика професионални чистачи и хамали за изхвърляне на стари мебели, инструменти, гуми, ненужни вещи, дивани, боклуци от гаража. Освен почистване ние предлагаме и извозване на ел. уреди от вашия гараж.

Цена за почистване на гараж

Почистването на гаражи е основна дейност на ЧИСТАЧИ.КОМ. Многобройни са клиентите, които ни наемат за извършването на услугата по почистване на гараж на добра цена в района. Ние работим комплексно. Разчистваме всякакви боклуци. Нашите клиенти нямат грижа за нищо. Тяхната единствена задача е да ни съдействат относно достъп до обекта и да дадат ясни разпореждания какво ще се разчиства. Не е необходимо клиентите да стоят в помещението, защото пречат, а и може да пострадат, особено, ако има тежки или остри предмети. Няма нужда от излишен риск нито за ЧИСТАЧИТЕ, нито за клиентите.

Какво включват дейностите по почистване на гаража?

Нашите услуги по почистване на гаражи са комплексни. Ние събираме отпадъците от гаража, изнасяме ги и ги извозваме до специализирано депо. Цената за почистване на гараж варира спрямо това, което ще се почиства от него.
• Почистване на силно замърсени гаражи от всякакви вещи и боклуци;
• Почистване на гаражи след синдром на Диоген, Меси и Плюшкин;
• Почистване на гараж от трупове на гризачи;
• Изнасяне на стари мебели от гараж;
• Изхвърляне на електроуреди от гаражи;
• Извозване на вехтории от клошарски гаражи;
• Изнасяне и изхвърляне на стара дограма от гаражи;
• Разчистване на гараж от метални отпадъци, стари гуми и акумулатори;
• Извозване на хартиени и пластмасови отпадъци от гараж;
• Изхвърляне на стари дрехи в чували от гаражи и пристройки;
• Извозване на боклук от гараж до депо със собствен превоз.

Етапи при почистване на гаражи от боклуци

Както при всяко почистване така и при почистването на гаражи има свой собствен алгоритъм, който чистачите на гаражи следват задължително. Има няколко етапа при този вид почистване:

 • оценка на това, което трябва да се чисти;
 • договаряне за цена за чистене на гаража;
 • сортиране на отпадъците и събиране с цел подготовка за изнасяне;
 • изнасяне на мебелите, бурканите, дрехите или каквито отпадъци имате за изхвърляне от гаража до превозното средство;
 • товарене на боклуците след почистване на гаража в превозното средство, което ще ги откара до специализирано и законно депо за отпадъци;
 • помитане на гаража и общите части, през които е прекаран боклука;
 • дезинфекция на гаража, ако е клошарски или ако в него е имало умрели животни или други органични отпадъци;
 • извозване на отпадъците от гаража до сметище;
 • разтоварване на депото на всички боклуци от вашия гараж.

Как да подредим и да организираме гаража – някои идеи

Понякога дори не се усещаме как сме превърнали гаража в сметище или склад. Не го правим нарочно, но се случва. Как може да преобразите това пространство, наречено гараж, и какво друго, освен колата си, може да държите в него?

 • Направете план за реорганизация на гаража – реално там може да съхранявате много инвентар, който няма как да държите вкъщи или в мазето: косачка, храсторез, инструменти за поправка на колата и какво ли не, зимните и летни гуми и какво ли още не;
 • Ако мястото го позволява си купете стелажи, на които може да подредите прегледно всичко, от което имате нужда; направете го така, че да е удобно за ползване;
  • ще може да подредите своите инструменти и всякакви дреболии, така че да са ви по ръка;
  • ще има място за съхранение на зимните гуми през лятото и летните гуми през зимата;
  • ще има място за съхранение на някои сезонни предмети като шейна, кънки за лед, косачка и др.;
  • защо не и място, на което да си направите и един тезгях и да извършвате някоя друга поправка, като се наложи и ако ви влече.

Бригада за почистване на гаражи

Възможностите са многобройни, но първото нещо, с което трябва да се заемете е почистването на гаража от боклуци и ненужни предмети. Ние от фирмата за почистване в района сме тези, които ще ви помогнат в това начинание. Редовното почистване на гаража ще ви помогне да поддържате ценните си вещи в добро състояние и годни за употреба. ЧИСТАЧИ.КОМ разполага с професионална техника и добре обучени специалисти, пред които няма нищо невъзможно, свързано с почистването като цяло.

При нужда от почистване на гаражи към апартаменти, къщи, офиси се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет или в реката! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

 1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
 2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
 3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
 4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
 5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
 6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
 7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
 8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button