Меню Затваряне

Почистване на вили

Бригада чистачи за почистване на вили

Почистване на вили и ваканционни имоти от чистачи в района е друга дейност от нашия портфейл. Вилата, или ваканционна къща е нещо, което българите много ценят.

Ако сте наследили вила или къща в провинцията и имате нужда от изхвърляне на всичко ненужно от нея ние сме хората, на които трябва да се обадите. Ако сте купили къща и имате нужда от основно изриване на всичко в нея – обадете се на бригадата чистачи. В много случаи се налага бързо да почистите даден имот, било то вила или друго. В такъв случай няма много алтернативи, особено, ако се намира в дън гори тилилейски. Ние имаме дългогодишен опит в почистването и извозването на отпадъци. Работим професионално, изхвърляме боклуците разделно, на специализирани депа за отпадъци.

Почистване на къщи в района на вашия град и цялата страна от чистачи.ком. Къщата е наш дом, убежище, крепост, но и нашия склад. Защо склад? Защото често пъти там складираме ненужни вещи поради липса на пространство.

Почистване на вилата и селската къща

Важно да поддържаме имота си чист, независимо дали става въпрос за основно жилище или за ваканционна къща. Това ни кара да се чувстваме добре и да живеем в хармония. Почистването на вилата или ваканционната къща е от основна важност за всеки един човек. Важно е в един дом всичко да ни е под ръка, но това не е достатъчно. Във вилата ни трябва да има ред. Вилата е пространство, в което всичко трябва да се подреди оптимално, за да има достатъчно място. Важно е от време навреме да се прави основно почистване на ваканционния дом, а не само на къщата, в която живеем постоянно. За почистване на ваканционни имоти и вили се обърнете към специалист по почистване, или просто запретнете ръкави и свършете работата сами.

Почистване на веранди и тераси във вила

Почистването на веранди, тераси и балкони също е услуга, която извършваме често за нашите клиенти. Обикновено хората имат навик да трупат излишните вещи в мазето или на тавана на своята вила. Когато в имотите няма таван или мази, всичко ненужно отива на верандата или патиото. Тази зона се превръща в барикадирана и недостъпна, а може да ви служи толкова добре! На практика може да се използва много по-целесъобразно: място за отдих; място за готвене, типично по български, а защо пък не; място за партита и събиране с роднини и приятели.

Каква е цената за почистване на ваканционна къщи и вили?

Цената за почистване на вила не е еднозначна и не може да бъде дадена тук. Защо, ще попитат някои от вас? Защото нещата, които трябва да се почистват са много разнородни. Някои клиенти искат да им бъдат премахнати битовите отпадъци, други искат да им бъдат почистени строителните отпадъци. Трети искат да бъде почистена вилата след смяна на дограма, четвърти искат да ги отървем от керемидите след смяна на покрив. Сами разбирате, че отпадъкът е доста разнороден и се кара на различни места. Повечето сметища в страната не приемат автомобилни гуми и стъкла. Това означава, че отпадъкът трябва да се сортира много внимателно и старателно.

Обикновено вилите са отдалечени от града или населеното място. Това прави тяхното почистване по-трудно, защото не всеки се наема да излезе извън населеното място, в което е фирмата. Обикновено тези имоти са откъснати, то и това е целта…намират се на труднодостъпни места. Пътят до там е тесен, черен или с голяма денивелация. Има редица особености, които определят стойността на услугата. И така, цената е според вида на отпадъка, количеството му, местонахождението му. Диапазонът е прекалено голям, така че не си позволяваме да дадем цени, дори и ориентировъчни, защото това би заблудило клиентите. Ще получите най-добра цена за вашия отпадък след разговор с нас. Операторите ни ще ви насочат за всяка стъпка, която трябва да предприемете, за да заявите услугата.

Услуги по почистване на вили и селски къщи, извозване на боклуци до депо

Услуги по почистване на вилни места и вили

Нашите услуги по почистване на вили и ваканционни имоти са разнообразни. От съвсем грубо почистване на къщи след основен ремонт, до фино почистване на къщи от прах и ежедневно замърсяване. Екипите на Чистачи.ком ще ви помогнат във всяка една ситуация. Нашите момчета са оборудвани професионално, работят с адекватна техника и няма нещо, което да им се опре в почистването. Портфолиото ни е голямо, при нас може да поръчате всякакво почистване. Работим бързо, акуратно, качествено. Приемаме и експресни поръчки по почистване на вили и селски къщи.

 • Почистване на етаж от вила от боклуци;
 • Почистване на вила с дворно място от битови отпадъци;
 • Почистване на строителни отпадъци от вила;
 • Почистване на стая във вила от стари мебели и вехтории;
 • Почистване от мека мебел от ваканционни домове;
 • Почистване на пластмасови отпадъци от вила;
 • Почистване от стари и ненужни ел. уреди от вашата вила;
 • Почистване на вехтории от вила;
 • Почистване на вила от стари и непотребни дрехи;
 • Почистване на спалня във вила от легла и матраци;
 • Почистване на вили след смърт;
 • Почистване на паяжини и изпражнения от гълъби от вили;
 • Почистване на стара ваканционна къща от бойлери и стари перални;
 • Разчистване на килими и черги от вили и ваканционни къщи;
 • Почистване на покъщнина и стари съдове и домашни потреби;

Чистачи.ком се грижи за околната среда при почистване на вили и ваканционни имоти

След почистването на вилата ви отпадъците се карат до специализирано сметище. Те се събират разделно – метал, дърво, хартия, пластмаса, строителни… Не се изхвърлят по нерегламентирани сметища и дерета, както за съжаление правят някои колеги. Трябва да знаете, че глобите са солени. Според нас това е правилно и това е начина да превъзпитаме тези, които не ги е грижа за природата и околната среда, в която живеят.

На нас ни пука къде ще бъде изхвърлен боклука. Не са малко клиентите, които ни молят да изхвърлим боклука на нерегламентирано сметище, само и само услугата да излезе по-евтина. Хора, знайте, че ние никога няма да изхвърлим отпадъците след почистването на вашата къща където ни падне. Това не подлежи на коментар. Боклукът отива на сметище! В това наше становище сме категорични.

Доверете се на чистачите от нашия екип, за да сте спокойни, че нищо във вашия дом или ваканционна къща няма да пострада или да изчезне, че стените ще останат непокътнати след почистването, че вашите ценни вещи ще ви бъдат отнети неправомерно. При нужда от почистване на вили и ваканционни къщи се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

 1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
 2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
 3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
 4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
 5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
 6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
 7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
 8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button