Меню Затваряне

Почистване на бунгала

Почистване на бунгала и каравани в района. Разчистване на дървени къщи от боклуци във вашето населено място.

Почистване на бунгала, каравани и ваканционни имоти от чистачи в района е друга дейност от нашия портфейл. Бунгалото, караваната или дървената къща е нещо, което българите много ценят, особено когато става въпрос за лятна почивка.

Това, че имате малка къща не означава, че тя няма нужда от разчистване. Дори и най-схлупената къщурка се нуждае от грижи. Ако сте наследили бунгало или дървена къща в провинцията и имате нужда от изхвърляне на всичко ненужно от нея ние сме хората, на които трябва да се обадите. Ако сте купили дървена къща и имате нужда от основно изриване на всичко в нея – обадете се на бригадата чистачи. В много случаи се налага бързо да почистите даден имот, било то бунгало, контейнер или друго. В такъв случай няма много алтернативи, особено, ако се намира в гората или на морския бряг. Ние имаме дългогодишен опит в почистването и извозването на отпадъци. Работим професионално, изхвърляме боклуците разделно, на специализирани депа за отпадъци.

Почистване на бунгала и каравани в района на вашия град и цялата страна от чистачи.ком. Къщата е наш дом, убежище, крепост, но и нашия склад. Защо склад? Защото често пъти там складираме ненужни вещи поради липса на пространство.

Важно е да поддържаме имота си чист, независимо дали става въпрос за основно жилище или за бунгало. Това ни кара да се чувстваме добре и да живеем в хармония. Почистването на бунгалото или караваната е от основна важност за всеки един човек. Важно е в един ваканционен имот всичко да ни е под ръка, но това не е достатъчно. Във бунгалото ни трябва да има ред. Бунгалото е пространство, в което всичко трябва да се подреди оптимално, за да има достатъчно място. Важно е от време навреме да се прави основно почистване на ваканционния дом, а не само на къщата, в която живеем постоянно. За почистване на ваканционни имоти и бунгала се обърнете към специалист по почистване, или просто запретнете ръкави и свършете работата сами.

Почистване на веранди и естакади в бунгало или каравана

Почистването на веранди, навеси и естакади също е услуга, която извършваме често за нашите клиенти. Когато в имотите няма таван или мази, всичко ненужно отива на верандата или естакадата. Тази зона се превръща в барикадирана и недостъпна, а може да ви служи толкова добре! На практика може да се използва много по-целесъобразно: място за отдих; място за готвене, типично по български, а защо пък не; място за партита и събиране с роднини и приятели.

Каква е цената за почистване на каравани и бунгала?

Цената за почистване на бунгало не е еднозначна и не може да бъде дадена тук. Защо, ще попитат някои от вас? Защото нещата, които трябва да се почистват са много разнородни. Някои клиенти искат да им бъдат премахнати битовите отпадъци, други искат да им бъдат почистени строителните отпадъци. Трети искат да бъде почистена бунгалото след смяна на дограма и така нататък. Сами разбирате, че отпадъкът е доста разнороден и се кара на различни места. Повечето сметища в страната не приемат автомобилни гуми и стъкла. Това означава, че отпадъкът трябва да се сортира много внимателно и старателно.

Обикновено бунгалата са отдалечени от града или населеното място. Това прави тяхното почистване по-трудно, защото не всеки се наема да излезе извън населеното място, в което е фирмата. Често пъти тези имоти са откъснати, то и това е целта…намират се на труднодостъпни места. Пътят до там е тесен, черен или с голяма денивелация. Има редица особености, които определят стойността на услугата. И така, цената е според вида на отпадъка, количеството му, местонахождението му. Диапазонът е прекалено голям, така че не си позволяваме да дадем цени, дори и ориентировъчни, защото това би заблудило клиентите. Ще получите най-добра цена за вашия отпадък след разговор с нас. Операторите ни ще ви насочат за всяка стъпка, която трябва да предприемете, за да заявите услугата.

Услуги по почистване на каравани и бунгала от боклуци и ненужни вещи

Нашите услуги по почистване на бунгала и ваканционни имоти са разнообразни. От съвсем грубо почистване на къщи след основен ремонт, до фино почистване на къщи от прах и ежедневно замърсяване. Екипите на Чистачи.ком ще ви помогнат във всяка една ситуация. Нашите момчета са оборудвани професионално, работят с адекватна техника и няма нещо, което да им се опре в почистването. Портфолиото ни е голямо, при нас може да поръчате всякакво почистване. Работим бързо, акуратно, качествено. Приемаме и експресни поръчки по почистване.

 • Почистване на бунгало от боклуци;
 • Почистване на бунгало с дворно място от битови отпадъци;
 • Почистване на строителни отпадъци от бунгало;
 • Почистване на стая в бунгало от стари мебели и вехтории;
 • Почистване от мека мебел от каравани и бунгала;
 • Почистване на пластмасови отпадъци от бунгало;
 • Почистване от стари и ненужни ел. уреди от вашето бунгало;
 • Почистване на вехтории от бунгало;
 • Почистване на бунгало от стари и непотребни дрехи;
 • Почистване на спалня в бунгало от легла и матраци;
 • Почистване на бунгала след смърт;
 • Почистване на паяжини и изпражнения от гълъби от бунгала;
 • Почистване на старо бунгало от бойлери и стари перални;
 • Разчистване на килими и черги от бунгала и бунгала;
 • Почистване на покъщнина и стари съдове и домашни потреби;

Чистачи.ком се грижи за околната среда при почистване на различни видове бунгала и каравани

След почистването на бунгалото ви отпадъците се карат до специализирано сметище. Те се събират разделно – метал, дърво, хартия, пластмаса, строителни… Не се изхвърлят по нерегламентирани сметища и дерета, както за съжаление правят някои колеги. Трябва да знаете, че глобите са солени. Според нас това е правилно и това е начина да превъзпитаме тези, които не ги е грижа за природата и околната среда, в която живеят.

На нас ни пука къде ще бъде изхвърлен боклука. Не са малко клиентите, които ни молят да изхвърлим боклука на нерегламентирано сметище, само и само услугата да излезе по-евтина. Хора, знайте, че ние никога няма да изхвърлим отпадъците след почистването на вашата къща където ни падне. Това не подлежи на коментар. Боклукът отива на сметище! В това наше становище сме категорични.

Доверете се на чистачите от нашия екип за всякакво почистване, за да сте спокойни, че нищо във вашия дом или бунгало няма да пострада или да изчезне, че стените ще останат непокътнати след почистването, че вашите ценни вещи ще ви бъдат отнети неправомерно. При нужда от почистване на бунгала и вили се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

 1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
 2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
 3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
 4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
 5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
 6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
 7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
 8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button