Меню Затваряне

Почистване на апартамент

Почистване на апартамент от боклуци и мебели

Цена за почистване на апартамент от боклуци и стари мебели

Все по-често имаме клиенти, които ни търсят за почистване на апартамент или силно замърсени наследствени имоти от боклуци, или такива, които са купили наскоро или предстои да продадат. Когато едно жилище не се стопанисва добре неминуемо става занемарено, доста мръсно и трудно за почистване. Много хора не се наемат с тази задача. Никой не иска да почиства почти клошарски апартамент. Цената за едно такова почистване на апартамент зависи от степента на замърсеност на обекта. Няма как да се фиксира и упомене, защото това ще е заблуда за клиента. Почистване на апартамент от боклуци е рутина за екипите на ЧИСТАЧИ.КОМ. Но, винаги има неочаквани предизвикателства при услугите по почистване на апартамент. Мислим си, че сме виждали всичко, но далеч не е така. Винаги има нещо, което да ни изненада.

Изнасяне на трупове на животни и фекалии при почистване на апартамента

Може да не си го представяте, но сме имали случаи, при силно занемарени жилища, да намерим и трупове на умрели животни и фекалии, разпръснати навсякъде по стаите. Не е нужно да ви описваме вонята, която се разнася. В такива помещения екипите на нашата фирма за почистване на апартаменти трябва да влезнат със специално оборудване. Това позволява за да се предпазят от потенциална зараза. Винаги започваме от най-мръсното, а именно събиране на всичко от пода в найлонови чували, които предоставяме на клиентите си. Това е най-неприятната работа в цялото разчистване на имота или жилището. Какво ли не са виждали очите ни. Хората гледат домашни любимци, за които спират да се грижат в даден момент. Тогава, при почистване на апартамента, има множество животински екскременти, които трябва да се изхвърлят и обеззаразят.

Събиране и изнасяне на дрехи и покъщнина при почистване на апартаменти от боклуци

При почистване на апартамент имаме етапи, които трябва да се следват. Не може да се действа без ред. Етапите са няколко и трябва да се спазват, за да не настане хаос. Как се действа при почистване на апартамент от излишни мебели и боклуци? След като станат достъпни мебелите, шкафовете и гардеробите, започваме да изваждаме от тях дрехите и други вещи и да ги пълним в чували. Имали сме случаи, в които входът на апартамента и задръстен и не може да се премине. Тогава се налага да се проправи пътека, за да се стигне до стаите, от които трябва да се събира багажа. Час след това може да започне изхвърлянето на старите дрехи и вещи и същинското почистване на апартамента. Ако клиентите не са събрали покъщнината в чували, това ще направим ние. При почистване на апартаменти винаги носим всичко необходимо, за да може да съберем боклуците и вещите за изхвърляне.

Изнасяне и извозване на стари мебели при почистване на апартаменти от боклуци

Когато приключим с изнасяне на цялата мръсотия и изнасяне на покъщнината и дрехите се преминава към демонтаж на мебелите, демонтаж на кухненските шкафове, легла, гардероби. Когато се прави почистване на силно замърсени жилища мебелите се натрошават и закарват на сметище, за да бъдат унищожени, тъй като има вероятност да плъзне зараза. Цената на демонтажа е включена в общата цена по почистване на апартамента. Така заемат по-малко място в буса или контейнер за строителни отпадъци. Освен това е по-лесно да се свалят от етажите, ако апартамента е на висок етаж и няма товарен асансьор. Ако в имота има обикновен, а не товарен асансьор, той може би също няма да свърши работа за обемистите предмети, защото те не влизат в него.

Изхвърляне на отпадъци при почистването на апартамента

Почти никога не се ограничаваме до изнасяне и изхвърляне на стари мебели, електроуреди и стари дрехи при почистване на апартамента. Да, покъщнината, която трябва да се събере и извози до сметище е много, но далеч това не е всичко. Има много случаи, при които има и нужда от изнасяне на строителни отпадъци при почистване на апартаменти. Това важи най-вече при почистване на къща с двор. Понякога пазим, бог знае защо, строителните отпадъци след къртене с години в двора или в мазето. Освен дълго пазените мебели и лични вещи се натъкваме често и на всякакви други отпадъци: строителни, дървен материал, метални отпадъци…Спрете да мислите, че това ще ви потрябва, не живейте задръстени от ненужни боклуци. Освободете място за нещо ново. Колкото по-просторно е около вас, толкова по-добре ще се чувствате и самите вие.

Изнасяне и изхвърляне на секции от апартамент

Дезинфекция след почистване на апартамент или разчистване на клошарско жилище

Последният етап при почистване на апартамент е дезинфекцията на всички помещения, сваляне и товарене на боклуците на камиона, който ще ги закара до сметището. Може да разчитате на нас за почистване на силно замърсени апартаменти, на изоставени къщи и почистване на клошарски жилища. Нашата фирма за почистване на апартамент от боклуци или къща от стари мебели и вещи има цялото необходимо оборудване, за да се справи с мръсотията. Защо се налага дезинфекция? Защото, когато имотът е силно занемарен в него има хлебарки, разложени храни, от които пълзят бели червеи и какви ли не зарази. Възможно е развитието на бактериални инфекции, които да бъдат пренесени извън обекта. Именно поради тази причина ние предлагаме и обеззаразяване при почистване на апартамент.

Нашите екипи извършват услуги по почистване на апартамент във вашия район.

Всеки човек, поне един път в живота си прави основно почистване на апартамент от боклуци. Ние затова сме тук, за да ви помогнем. Вие няма да имате грижа за нищо, ние ще свършим мръсната работа. CHISTACHI.COM има ресурса и оборудването да се справи с всяко почистване на апартамент. Обадете се още сега, за да ви дадем персонална оферта – 088888 1000.

Call Now Button