Меню Затваряне

Почистване на апартаменти

Фирма за почистване на апартаменти

Почистване на апартаменти е най-важното нещо за всички нас. Кой ли не мечтае да има чист и уютен дом. Кой ли не иска да живее на чисто! Какво означава да почистим дома или офиса? Всичко! От обикновеното седмично или месечно почистване до разчистване на цялата къща или апартамент от боклуци – от тавана до мазето. Това е дейност, която се извършва редовно и непрекъснато от всеки от нас, просто мащабите са различни.

Имате наследствена къща или апартамент, предстои ви продажба? Ние ще разчистим и изпразним от всички вехтории имота ви. Имате стари мебели и вещи, които няма къде да сложите и искате да се отървете от тях? Ние ще се погрижим! Искате да подмените своите стари електроуреди? Екипите от чистачи ще ги изхвърлят до депо за отпадъци! Трябва да оставите къщата или апартамента на голи стени? Няма проблем, нашата фирма за почистване и извозване ще изпрати хамали, които да се погрижат.

Но не е задължително да трябва да продадете имота, за да го разчистите. Може просто да сте решили да се отървете от боклуците, които ви пречат. Много хора са склонни да пазят и трупат излишни неща в домовете си. В един момент узряват за промяната и решават да освободят ценно пространство. Тогава се обръщат към фирма за почистване на апартаменти, къщи и офиси. Доверете се на чистачи, за почистването на апартамента.

Какво включва финото почистване на апартаменти?

Това е дейност, при която се прави:

 • основно почистване на апартамента, къщата или офиса след ремонт;
 • почистване след наематели или преди отдаване на имота под наем;
 • почистване на електроуредите – печка, пералня, хладилник…;
 • пране на мека мебел, килими, завивки и покривала;
 • почистване на прозорци;
 • почистване на баня и тоалетна.

Какво представлява почистването на апартаменти и други имоти?

Има различни видове почистване, от почистване на прах и обиране на паяжини, до почистване на фабрики от стари машини и оборудване и почистване на строителни площадки от отпадъци. Напоследък се нароиха доста фирми за почистване. Кои добри, кои лоши…Те са специализирани в различни типове почистване: домашно почистване, промишлено почистване, почистване и извозване на отпадъци до сметище, почистване от стари мебели и вещи.

Правим почистване след смърт, както и почистване на силно замърсени апартаменти, къщи и имоти.

Ежедневно ни се налага да разчистваме домове и офиси. Човек, без да се усети пълни с какво ли не своя дом…Докато, в един момент се окаже, че няма място за нищо повече в него. Знаете, в днешно време, колко е ценно да имаме свободно пространството. Може да се ориентираме по цената на квадрат жилищна площ в градовете и по селата…Ние ще изнесем и ще изхвърлим излишните мебели, електроуреди от дома ви. Ако и офисът е претрупан, момчетата ни за чистене на офиси от стари офис мебели и оборудване ще се погрижат за това.

Какво включва услугата по почистване на апартаменти?

Направили сме един кратък списък с услугите, които ви предлагаме, свързани с почистването на вашия апартамент:

 • Почистване на строителни отпадъци след ремонт – изнасяне и извозване;
 • Изхвърляне на депо на стари и ненужни мебели и вехтории;
 • Изнасяне и извозване на стари електроуреди;
 • Извозване и предаване на сметище на електроуреди;
 • Изнасяне и извозване на вещи и посуда от наследствен апартамент;
 • Почистване на апартаменти преди сделка за покупко-продажба.

Искате да разчистите апартамент или къща?

Таванът и мазето в къщата са места, които могат да бъдат изключително ценни и да поемат много вещи и багажи. Нужно е редовно да ги почиствате от боклуци. Не е така обаче в апартамента. Често пъти нямаме мазе или таван, където да прибираме вехториите, затова затрупваме жилищната площ с тях. Старите мебели също пречат и заемат от въздуха, който дишате, ние ще ви отървем и от тях. Запустелите дворове се много неприятна гледка, те нарушават облика на имота – ние ще се постараем да превърнем занемарения двор в приятно кътче за отдих. Наред с това ще орежем опасните клони, ще окосим тревата, ще заравним терена, ако се налага.

Ето какво можем да направим за вас:

 • разчистване на апартаменти от боклуци;
 • изнасяне на боклуци от стаи в апартамент;
 • изнасяне и изхвърляне на стари мебели и покъщнина;
 • разчистване на запустели дворове;
 • рязане на опасни клони, изкореняване на опасни дървета, косене на трева.

Имате нужда от нова обстановка в офиса?

Разчистването на дома от строителни отпадъци също е нещо, което не трябва да се подценява. Това е неприятна задача, с която трябва да се справим след всеки ремонт. Много офиси трябва да предадат хартиените, пластмасови и метални отпадъци за рециклиране. Обадете се и ние ще направим това вместо вас.

Чистачи България ще се справят с боклука, който имате за изнасяне:

 • изнасяне и изхвърляне на сметище на офис техника;
 • изнасяне и извозване на офис мебели до депо;
 • събиране и извозване на отпадъци след ремонт на офиса;
 • предаване за рециклиране на офис консумативи;
 • изнасяне и извозване до депо на опаковки – чували, кашони, велпапе, хартия.

Със сигурност има услуги, които не откривате в нашия списък, това не значи, че няма да ги извършим. Просто няма как да опишем всичко, което могат да извършат нашите екипи.

Почистване на апартаменти след синдром на Диоген и Меси

Това е един специфичен вид почистване, с което се занимават нашите екипи, но за него може да видите повече ТУК. Почистване на клошарски жилища се налага да правим все по-често напоследък. Това е много тежка работа, не само като физически труд, но и като психическо натоварване.

При нужда от почистване на апартаменти, къщи, офиси се свържете с CHISTACHI.COM, за да получите оферта. Наш сътрудник ще ви даде пояснения, ако има нещо, което е неясно за вас. Важно е да се каже, че работим със специализирани депа за отпадъци в цялата страна. Ние не изхвърляме боклуците в контейнерите за смет! При нас боклуците се рециклират и отвежда до специализирани сметища.

Защо сме различни от останалите фирми за почистване?

 1. Разполагаме с професионално обучени специалисти, чиято квалификация повишаваме непрекъснато;
 2. Следваме добрите практики за дейностите по почистване и извозване на отпадъци;
 3. Разполагаме със собствен транспорт и професионално оборудване;
 4. Изхвърляме отпадъците след почистване на лицензирани сметища в страната;
 5. Рециклираме отпадъците, там където това е възможно;
 6. Даряваме годните мебели и вещи на бедни и нуждаещи се хора;
 7. Проследяваме целия процес по почистване и извозване на отпадъците – от началото до края;
 8. Държим непрекъсната връзка с клиентите, искаме обратна връзка и сме готови да посрещнем техните оплаквания и похвали, за да подобрим качеството на услугите, които предлагаме.

ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 088 888 1000!

Call Now Button