Меню Затваряне

Има 2 лесни начина за почистване на сняг

Почистване на сняг и лед

Ще ви покажем, че има 2 лесни начина за почистване на сняг…

Има 2 лесни начина за почистване на сняг от тротоара, пътя или предблоковото пространство! Знаете ли кои са те? Вероятно се досещате, че почистването на снега не е лесна работа. Неприятно става, когато замръзне и се превърне в лед. Тогава е особено трудно, и колкото повече замръзва, толкова по-трудно става.

Да, но когато направим това навреме не е толкова непосилно. За да не се наложи да мръзнете навън с часове и да рискувате вашето здраве, ще ви дадем няколко съвета.

Ако искате да сте на ЧИСТО от снега, но нямате необходимите инструменти и техника да го направите, ОБАДЕТЕ СЕ НА ЧИСТАЧИ.КОМ – 0888881000

Почистване на сняг с техника - има 2 лесни начина за почистване на сняг
Разбиване на ледени коловози и почистване на сняг

Прости правила при снегопочистването – има 2 лесни начина за почистване на сняг

  1. Снабдете се с добри инструменти – в случая със здрава лопата и кирка, ако има лед! Има доста магазини, където може да закупите такива. Добрият инструмент, както знаете, е половин майстор.
  2. В момента, в който видите, че снеговалежът спира, веднага отидете и започнете с почистването, не оставяйте за вечерта. Рискувате снегът да стегне и да прекарате часове в опити да разбиете буците лед.

Разбира се, ако вали няколко дни без да спира нещата се усложняват. Тогава може би ще имате нужда от по-сериозна техника, дори механизация. На пазара се предлагат и мини фрези и снегорини, с които може да направите партина пред жилището.

Първият сняг някак си винаги е изненада, особено за общинските фирми по почистване. В много случаи снегорините тръгват едва след като снегът е спрял. Много често, обаче, пътищата са вече затрупани и това е предпоставка за образуване на коловози и поледици. Няма какво да направим, но може да почистим натрупалия сняг поне пред дома си.

очистване на сняг след силен снеговалеж
Фирма за почистване на сняг след навяване и силен снеговалеж

Кога да се обърнем към фирма за почистване на сняг?

Ако видите, че не може да се справите със снегопочистването, ако видите, че ледът ви се опира, вариантът е един – обадете се на фирма за почистване на сняг.

Екипи от професионалисти по почистването ще дойдат и ще ви покажат, че има два лесни начина за почистване на сняг – бърз и надежден. Ние работим в почивните дни, защото природата може да ни изненада по всяко време. Ако колата ви е затрупана, ако има опасни висулки от лед, които трябва да бъдат премахнати ние сме на линия. 

Call Now Button