Меню Затваряне

До какво води безразборното изхвърляне на отпадъци след ремонт?

Чистачи.ком - почистване на отпадъци

Безразборното изхвърляне на отпадъци след ремонт – как да се справим?

Всеки иска да му е чисто пред блока или пред къщата, но на практика се оказва, че нямаме съзнание за това. С безразборното изхвърляне на отпадъци след ремонт или почистване се сблъскваме ежедневно.

Въпреки, че непрекъснато се организират кампании по почистване на боклука, хората веднага след това забравят, че трябва да пазят чисто не само един път в годината, това трябва да стане навик от ежедневието на всеки от нас.

Незаконно сметище пред блока – изхвърляне на отпадъци след ремонт

Ежедневно срещана гледка са купищата отпадъци след домашния ремонт. Разбира се, че е по-лесно да занесем, след като се стъмни навън, всичко до контейнерите пред блока…но до какво ще доведе това?

Ще се затрупаме с отпадъци, ще плъзнат и зарази…Всичко опира до нашето съзнание, а такова липсва у повечето хора. Къде да изхвърлим отпадъци след ремонт?

Проблемът обаче не е само в стотиците незаконни сметища пред жилищните и административни сгради в градовете, проблемът е и в неподредените и запуснати дворове в селата, където стопаните им трупат инвентар и боклуци през целия си живот.

Изнасяне и изхвърляне на отпадъци след ремонт
Изхвърляне на отпадъци след ремонт

Как искаме да изглежда нашия град?

Ами да, всеки нормален човек иска градът му да е чист и подреден. Всеки иска като излезе из улиците да не подритва стотици капачки, бутилки, хартии и други органични отпадъци, за които няма да споменаваме.

За съжаление това е невъзможно, или поне е трудно достижимо в национален мащаб. Всеки е склонен да си каже „Аз пазя, ама като съседа не пази…“, и с това идеята за чист град или село приключва.

И вашият град може да изглежда така…

Нека изчистим България, но не за един ден, нека чистим непрекъснато, нека сме отговорни към бъдещето си.

Когато ви предстои ремонт, отворете Гугъл, потърсете фирма за изнасяне и извозване на отпадъци, обърнете се към нея, за да изнесе и извози вашия боклук до специализирано депо за отпадъци.

Така ще допринесете за една по-чиста България, за един по-чист свят, за какъвто всички мечтаем. Всеки ден слушаме за климатичните промени, които заплашват да променят трайно и окончателно климата на земята. Знаем, че това ще има много лоши последствия за цялото човечество. Нека бъдем отговорни. Нека се погрижим и за нас, но и за идните поколения. Да не им оставяме да плащат нашите дългове.

Започнете още днес, огледайте се и не позволявайте на вашия съсед да замърсява мястото, където живеете и въздуха, който дишате. Нека се опитаме поне малко да спасим нашата планета ЗЕМЯ.

ЧИСТАЧИ.КОМ са на ваше разположение.

Обадете се сега на 0888881000 !

#сметосъбиране #почистваненаотпадъци #чистенеиизвозване #строителнибоклуци #даизчистимБългария

Call Now Button