Меню Затваряне

Изнасяне на електроуреди от апартамент

Изнасяне на стари електроуреди

Имате нужда от изнасяне на електроуреди от апартамент?

Обадете се на ЧИСТАЧИ.КОМ за изнасяне на електроуреди от къща или апартамент! Ние ще изпратим екип, който да ви съдейства веднага. Както всяка вещ, така и вашите електроуреди имат живот. Няма нищо вечно. Колкото и да не ни се иска идва денят, в който се налага изнасяне на старите ви ел.уреди и тяхната замяна с нови.

Изнасяне на електроуреди от апартамент
Изнасяне на стари електроуреди от апартамент и извозване на стар хладилник до сметище

Имате бяла техника за изхвърляне? ЧИСТАЧИ.КОМ са насреща! Ако ви трябва изнасяне на електроуреди от апартамент ние ще се отзовем. Всяка приказка има своя край, всяка вещ има определен живот и в един момент, колкото и да не ви се иска, трябва да се разделите с нея. Причините да искате да се отървете от старите електроуреди са различни: техниката може да е морално остаряла и да ви се иска да се сдобиете с нещо ново. Може вашият хладилник, печка или пералня да са се развалили…или да са прекалено малки или големи за новия ви дом и да не пасват на интериора. Каквато и да е причината за подмяната на бялата техника вие ще имате нужда от фирма, която да я изнесе и закара до специализирано депо за отпадъци.

Колко струва изнасяне на електроуреди от апартамент и извозването им до депо?

Трудно е да се даде цена за тази услуга, най-малкото, защото има много параметри, които да се вземат предвид при ценообразуването. Има ли евтино извозване и изхвърляне на стари ел.уреди? Да, има! Но всичко зависи от големината и броя на старите ви уреди. Зависи и от това къде се намират, на кой етаж живеете. От значение е дали има асансьор, дали има удобно място за паркиране на камиона наблизо, както и дали е удобно изнасянето им. Много важно е, наличието на асансьор, но още по-важно е дали пералнята, печката или хладилника ще влезнат в него. В противен случай цената е същата, както когато трябва да се свалят по стълбите.

Изхвърляне на стар хладилник от ЧИСТАЧИ.КОМ
Изнасяне и изхвърляне на бяла техника от ЧИСТАЧИ.КОМ

Имали сме случаи, в които ел.уредите са вкарвани доста отдавна в жилището. След това е правена смяна на вратата и те вече не могат да излязат през нея. Тогава проблемът наистина е голям, тъй като се налага пълен или частичен демонтаж и цялата операция по изхвърляне на бялата техника се оскъпява.

Какво се случва със старите перални, бойлери, печки и хладилници след изнасянето им от апартамента?

Отиват на боклука, за рециклиране, ако не работят. В случай, че остарялата бяла техника има още живот, ние от CHISTACHI.COM я даряваме на нуждаещи се хора от домове или на семейства в нужда. Ако техниката не работи или е прекалено морално остаряла, тя поема своя път към сметището, където бива рециклирана . ЧИСТАЧИ.КОМ – фирма за извозване на електроуреди, черна и бяла техника в Пловдив, София, Асеновград, Пазарджик и много други градове в България.

Изнасяне на стари електроуреди от апартамент и извозване до сметище
Фирма за изнасяне на електроуреди и на стари готварски печки от адрес

В интернет има много информация за фирми, които изнасят електроуреди, колкото искате фирми се занимават и извозване на остаряла бяла и черна техника до депо. Искате добра цена за извозване на електроуреди? Възможно е, но бъдете внимателни. Доверете се на сериозна фирма, която няма да ви подведе и да ви изнудва на място.

Изнасяне и изхвърляне на бяла техника от къщи и апартаменти
Изхвърляне на стари фризери от адрес в София и страната

Изнасяне на електроуреди от апартамент – какво изхвърляме до депо?

На практика бригадите на chistachi.com изнасят всякакви електроуреди. Може да разчитате на нас за:

  • изнасяне и извозване до депо на готварски печки на ток, въглища или дърва;
  • изнасяне и извозване до депо на отоплителни уреди на ток, на дърва или въглища;
  • извозване и депониране на стари хладилници;
  • изнасяне и изхвърляне на фризери;
  • изнасяне и извозване до депо на перални, миялни и сушилни;
  • изнасяне и извозване до депо на всякаква едрогабаритна бяла техника;
  • изнасяне и извозване до депо на черна техника – радио, телевизор, касетофон и др.;
  • изнасяне и извозване до депо на дребна бяла техника.

Обадете се сега, за да заявите ЕВТИНО или БЕЗПЛАТНО извозване на ел.уреди в Пловдив, София, Асеновград, Пазарджик – 088888 1000. Chistachi.com работи в цялата страна.

Call Now Button